Prime Minister's Office
We strongly condemn the cowardly terrorist attack in New Orleans: Prime Minister
02 JAN 2025 6:25PM by PIB Delhi
Terming the terrorist attack in New Orleans as cowardly, the Prime Minister today strongly condemned it.
In a post on X, he said:
“We strongly condemn the cowardly terrorist attack in New Orleans. Our thoughts and prayers are with the victims and their families. May they find strength and solace as they heal from this tragedy.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নিউ ওর্লিন্সদা চৎথখিবা পাংদবা তেরোরিস্তগী এক্তেক ঐখোয়না য়াম্না কন্না য়ানিংদে: প্রধান মন্ত্রী
02 JAN 2025 6:25PM by PIB Imphal
নিউ ওর্লিন্সদা চৎথখিবা তেরোরিস্তগী এক্তেক অদু পাংদবগী থবক্নি হায়না ফোঙদোক্লদুনা, ঙসি প্রধান মন্ত্রীনা থৌদোক অদু য়াম্না কন্না য়ানিংদবা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নিউ ওর্লিন্সদা চৎথখিবা পাংদবা তেরোরিস্তগী এক্তেক ঐখোয়না য়াম্না কন্না য়ানিংদে। লৈখিদ্রবশিং অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংগী মীওইশিংগী অৱাবদা ঐখোয়না শরুক য়াজরি অমসুং থৌনিজরি। মখোয় অৱাবা অসিদগী কোক্নবা মখোয়গী পাঙ্গল অমসুং ইংথবা ফংবা ওইরসনু”।