Prime Minister's Office
Prime Minister lauds Exam Warriors Art Festival
07 JAN 2025 7:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised the Exam Warriors Art Festival to overcome from exam stress through Art.
The Exam Warriors Art Festival was organized at Shantipath, New Delhi on January 4, 2025. Around 4,000 students from 30 schools across grades 9 to 12 have participated in this event to showcase their creativity.
Responding to the X posts of Exam Warriors about aforementioned Art Festival, the Prime Minister said;
“Overcoming exam stress through creative success!
Happy to see so many youngsters come together and harness the power of art to convey a powerful message of stress free exams.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা একজাম ৱারিয়রস আর্ত ফেস্তিবেল থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
07 JAN 2025 7:33PM by PIB Imphal
কলাগী খুৎথাংদা পরিক্ষাগী পাখৎপা ফহন্নবা পাংথোকখিবা একজাম ৱারিয়রস আর্ত ফেস্তিবেল প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
জনুৱারি ৪, ২০২৫ দা নিউ দিল্লিগী শান্তিপথতা একজাম ৱারিয়রস আর্ত ফেস্তিবেল পাংথোকখি। মখোয়গী হৈথোই-শিংথোইবা উৎনবা থৌরম অদুদা স্কুল ৩০ গী ক্লাস ৯ দগী ক্লাস ১২ ফাওবগী মহৈরোয় ৪,০০০ রোম শরুক য়াখি।
মথক্ত পনখিবা কলাগী ফেস্তিবেল অসিগী মতাংদা এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“কলাগী খুৎথাংদা পরিক্ষাগী পাখৎপা ফহনবা ঙম্লে!
নহারোল কয়া পুনবা অমসুং পাখৎপা লৈতবা পরিক্ষাশিংগী শক্তি লৈরবা পাউজেল অমা পীনবা কলাগী তৌবা ঙম্বা শীজিন্নবা উবদা হরাওই”।