Prime Minister's Office
Prime Minister lauds Exam Warriors Art Festival
07 JAN 2025 7:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised the Exam Warriors Art Festival to overcome from exam stress through Art.
The Exam Warriors Art Festival was organized at Shantipath, New Delhi on January 4, 2025. Around 4,000 students from 30 schools across grades 9 to 12 have participated in this event to showcase their creativity.
Responding to the X posts of Exam Warriors about aforementioned Art Festival, the Prime Minister said;
“Overcoming exam stress through creative success!
Happy to see so many youngsters come together and harness the power of art to convey a powerful message of stress free exams.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏକଜାମ୍ ୱାରିୟର୍ସ ୱାର ଫେଷ୍ଟିଭାଲକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
07 JAN 2025 7:33PM by PIB Bhubaneswar
ପରୀକ୍ଷା ଚିନ୍ତାକୁ ଆର୍ଟ ବା କଳା ମାଧ୍ୟମରେ ହ୍ରାସ ସକାଶେ ଅନୁଷ୍ଠିତ ହୋଇଥିବା ଏକଜାମ୍ ୱାରିୟର୍ସ ଆର୍ଟ ଫେଷ୍ଟିଭାଲକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
୨୦୨୫ ଜାନୁଆରୀ ୪ ତାରିଖରେ ନୂଆଦିଲ୍ଲୀର ଶାନ୍ତିପଥରେ ଏକଜାମ ୱାରିୟର୍ସ ୱାର ଫେଷ୍ଟିଭାଲ ଅନୁଷ୍ଠିତ ହୋଇଥିଲା । ୩୦ଟି ସ୍କୁଲର ନବମ ରୁ ଦ୍ୱାଦଶ ଗ୍ରେଡ୍ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ପ୍ରାୟ ୪ ହଜାର ଛାତ୍ରଛାତ୍ରୀ ସେମାନଙ୍କ ସୃଜନଶୀଳତା ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିବାକୁ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମରେ ଯୋଗ ଦେଇଥିଲେ ।
ଆର୍ଟ ଫେଷ୍ଟିଭାଲ ସଂକ୍ରାନ୍ତରେ ଏକଜାମ୍ ୱାରିୟର୍ସ ପକ୍ଷରୁ ଏକ୍ସ ହୋଇଥିବା ଏକ ପୋଷ୍ଟର ପ୍ରତିକ୍ରିୟାରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ସୃଜନଶୀଳତା ସଫଳତା ମାଧ୍ୟମରେ ପରୀକ୍ଷାର ଚିନ୍ତା ହ୍ରାସ କରିବା!
ଏହା ଦେଖି ଖୁସି ଲାଗୁଛି କି ଅନେକ ଯୁବା ଏକତ୍ର ହୋଇ ଆର୍ଟ ବା କଳାର ଶକ୍ତି ଉପଯୋଗ କରି କିପରି ପରୀକ୍ଷା ଚିନ୍ତା ହ୍ରାସ କରାଯାଇପାରିବ ତାହାର ସନ୍ଦେଶ ଦେଇପାରିଛନ୍ତି ।”