Prime Minister's Office
Delighted that our Indian StartUps are making an international imprint, especially in futuristic sectors :PM
Proud of the strength and skills of India’s Yuva Shakti, which has made India among the most attractive places for StartUps: PM
16 JAN 2025 1:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his happiness on Indian StartUps making an international imprint, especially in futuristic sectors. "Proud of the strength and skills of India’s Yuva Shakti, which has made India among the most attractive places for StartUps!", Shri Modi stated.
Replying to MyGovIndia, the Prime Minister posted on X:
"Delighted that our Indian StartUps are making an international imprint, especially in futuristic sectors."
#9YearsOfStartupIndia
"Proud of the strength and skills of India’s Yuva Shakti, which has made India among the most attractive places for StartUps!"
#9YearsOfStartupIndia

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঐখোয়গী ভারতকী স্তার্তঅপশিংনা মরু ওইনা ফ্যুচরিস্তিক সেক্তরশিংদা মালেমগী থাক্তা মফম অমা কনবা ঙমবদা নুংঙাইবা পোকই: পি.এম.
স্তার্তঅপশিংগীদমক ভারতপু খ্বাইদগী পাম্নবা মফমশিং ওইহল্লিবা ভারতকী য়ুবা শক্তিগী মপাঙ্গল অমসুং স্কিলশিং অসিগীদমক চাউথোকচবা পোকই: পি.এম.
16 JAN 2025 1:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঐখোয়গী ভারতকী স্তার্তঅপশিংনা মরু ওইনা ফ্যুচরিস্তিক সেক্তরশিংদা মালেমগী থাক্তা মফম অমা কনবা ঙমবদা নুংঙাইবা পোকই ফোংদোকখ্রে। “স্তার্তঅপশিংগীদমক ভারতপু খ্বাইদগী পাম্নবা মফমশিং ওইহল্লিবা ভারতকী য়ুবা শক্তিগী মপাঙ্গল অমসুং স্কিলশিং অসিগীদমক চাউথোকচবা পোকই!” হায়না শ্রী মোদীনা ফোংদোকখ্রে।
মাইগোবইন্দিয়াদা পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখি:
"ঐখোয়গী ভারতকী স্তার্তঅপশিংনা মরু ওইনা ফ্যুচরিস্তিক সেক্তরশিংদা মালেমগী থাক্তা মফম অমা কনবা ঙমবদা নুংঙাইবা পোকই।"
#9YearsOfStartupIndia
Delighted that our Indian StartUps are making an international imprint, especially in futuristic sectors. #9YearsOfStartupIndia https://t.co/GC3qokpW9n
— Narendra Modi (@narendramodi) January 16, 2025
" স্তার্তঅপশিংগীদমক ভারতপু খ্বাইদগী পাম্নবা মফমশিং ওইহল্লিবা ভারতকী য়ুবা শক্তিগী মপাঙ্গল অমসুং স্কিলশিং অসিগীদমক চাউথোকচবা পোকই!"
#9YearsOfStartupIndia