Prime Minister's Office
India's first private satellite constellation by PixxelSpace showcases the exceptional talent of India's youth: PM
17 JAN 2025 7:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi remarked that India's first private satellite constellation by PixxelSpace showcases the exceptional talent of India's youth. Shri Modi stated that it highlights the expanding capabilities of our private sector in the space industry.
The Prime Minister posted on X:
"India's first private satellite constellation by @PixxelSpace showcases the exceptional talent of India's youth and highlights the expanding capabilities of our private sector in the space industry."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পিক্সেলস্পেসগী ভারতকী অহানবা লনাই সেতল্লাইত কন্সতেল্লেসন অসিনা ভারতকী নহারোলশিংগী অখন্নবা হৈথোই-শিংথোইবা অদু উৎথোক্লে: প্রধান মন্ত্রী
17 JAN 2025 7:29PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি পিক্সেলস্পেসগী ভারতকী অহানবা লনাই সেতল্লাইত কন্সতেল্লেসন অসিনা ভারতকী নহারোলশিংগী অখন্নবা হৈথোই-শিংথোইবা অদু উৎথোক্লে। মসিনা স্পেস ইন্দস্ত্রিদা ঐখোয়গী প্রাইভেদ সেক্তরগী থবকশিং হেনগৎলকপা অদু উৎলি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“@PixxelSpace গী ভারতকী অহানবা লনাই সেতল্লাইত কন্সতেল্লেসন অসিনা ভারতকী নহারোলশিংগী অখন্নবা হৈথোই-শিংথোইবা অদু উৎথোক্লে অমসুং মসিনা স্পেস ইন্দস্ত্রিদা ঐখোয়গী প্রাইভেদ সেক্তরগী থবকশিং হেনগৎলকপা অদু উৎলি”।