Prime Minister's Office
Rural Land Digitisation is furthering rural empowerment by leveraging the power of technology and good governance: Prime Minister
18 JAN 2025 10:28AM by PIB Delhi
The Prime Minister today remarked that Rural Land Digitisation was furthering rural empowerment by leveraging the power of technology and good governance.
Responding to a post by MyGovIndia on X, he said:
“Furthering rural empowerment by leveraging the power of technology and good governance…”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
খুঙ্গংগী লম দিজিতাইজেসন তৌবা অসিনা তেক্নোলোজী অমসুং অফবা লৈঙাক্কী শক্তি শীজিন্নদুনা খুঙ্গংবু শক্তি পীবা হেনগৎহল্লি: প্রধান মন্ত্রী
18 JAN 2025 10:28AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা খুঙ্গংগী লম দিজিতাইজেসন তৌবা অসিনা তেক্নোলোজী অমসুং অফবা লৈঙাক্কী শক্তি শীজিন্নদুনা খুঙ্গংবু শক্তি পীবা হেনগৎহল্লি হায়না ঙসি ফোংদোকখ্রে।
Xতা মাইগোবইন্দিয়াগী পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা মহাক্না হায়খি:
“তেক্নোলোজী অমসুং অফবা লৈঙাক্কী শক্তি শীজিন্নদুনা খুঙ্গংবু শক্তি পীবা হেনগৎহল্লি…”