Prime Minister's Office
India is honoured to welcome President Prabowo Subianto: Prime Minister
When we marked our first Republic Day, Indonesia was the guest nation and now, when we are marking 75 years of India being a Republic, President Subianto will be attending the celebrations: PM
25 JAN 2025 5:48PM by PIB Delhi
Welcoming the President of Indonesia, H.E. Mr. Prabowo Subianto, the Prime Minister, Shri Narendra Modi today remarked that various aspects of the India-Indonesia Comprehensive Strategic Partnership were discussed. He highlighted that Indonesia was at the core of our Act East Policy and India welcomes Indonesia’s BRICS membership.
In a thread post on X, Shri Modi wrote:
“India is honoured to welcome President Prabowo Subianto.
When we marked our first Republic Day, Indonesia was the guest nation and now, when we are marking 75 years of India being a Republic, President Subianto will be attending the celebrations. We discussed various aspects of the India-Indonesia Comprehensive Strategic Partnership.
@prabowo”
“We discussed ways to deepen India-Indonesia relations in areas such as security, defence manufacturing, trade, FinTech, AI and more. Sectors like food security, energy and disaster management are also areas where we look forward to working closely.”
“India and Indonesia are closely cooperating in various multilateral platforms as well. Indonesia is at the core of our Act East Policy and we welcome Indonesia’s BRICS membership.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতনা রাস্ত্রপতি প্রাবোৱো সুবিয়ান্তো তরাম্না ওকচরি: প্রধান মন্ত্রী
ঐখোয়গী অহানবা গনতন্ত্র দিবস থৌরমদা, ইন্দোনেসিয়া অতিথি লৈবাক ওইখি অমসুং হৌজিক ভারতনা রিপব্লিক অমা ওইরকপা চহি ৭৫ মপুংফারকপা থৌরমদা, রাস্ত্রপতি সুবিয়ান্তো থৌরমশিং শরুক য়াগনি: প্রধান মন্ত্রী
25 JAN 2025 5:48PM by PIB Imphal
ইন্দোনেসিয়াগী রাস্ত্রপতি প্রাবোৱো সুবিয়ান্তো তরাম্না ওক্লদুনা, ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি ইন্দিয়া-ইন্দোনেসিয়া কমপ্রেহেন্সিপ স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপকী তোঙান তোঙানবা হিরমশিং খন্নরে। ঐখোয়গী এক্ত ইস্ত পোলিসিগী ময়াইদা ইন্দোনেসিয়া লৈরি অমসুং ইন্দোনেসিয়ানা ব্রিক্সগী মেম্বর ওইরকপদা ভারতনা তরাম্না ওক্লি।
এক্সতা থ্রিদ পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারতনা রাস্ত্রপতি প্রাবোৱো সুবিয়ান্তো তরাম্না ওকচরি।
ঐখোয়গী অহানবা গনতন্ত্র দিবস থৌরমদা, ইন্দোনেসিয়া অতিথি লৈবাক ওইখি অমসুং হৌজিক ভারতনা রিপব্লিক অমা ওইরকপা চহি ৭৫ মপুংফারকপা থৌরমদা, রাস্ত্রপতি সুবিয়ান্তো থৌরমশিং শরুক য়াগনি। ঐখোয় ইন্দিয়া-ইন্দোনেসিয়া কমপ্রেহেন্সিপ স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপকী তোঙান তোঙানবা হিরমশিং খন্নরে।
@prabowo”
“সেকুরিতি, দিফেন্স, মেনুফেকচরিং, ললোন-ইতিক, ফিনতেক, এ.আই অমসুং অতৈ হিরম কয়াদা ভারত-ইন্দোনেসিয়াগী মরীশিং চেৎশীনহন্নবা লম্বীশিং ঐখোয় খন্নরে। ফুদ সেকুরিতি, ইনর্জি অমসুং দিজাস্তার মেনেজমেন্তগী হিরমশিংদশু চেৎনবা থবক তোমিন্ননবা ঐখোয়না থাজবা থম্লি”।
“মালেমগী তোঙান তোঙানবা লুপশিংদা ভারত অমসুং ইন্দোনেসিয়া য়াম্না নকশিন্ননা মতেং পাংনরি। ঐখোয়গী এক্ত ইস্ত পোলিসিগী ময়াইদা ইন্দোনেসিয়া লৈরি অমসুং ইন্দোনেসিয়ানা ব্রিক্সগী মেম্বর ওইরকপদা ঐখোয়না তরাম্না ওক্লি”।