Prime Minister's Office
ANR Garu is the pride of India and his iconic performances will continue to enthral generations to come: Prime Minister
07 FEB 2025 11:38PM by PIB Delhi
Hailing Shri Akkineni Nageswar Rao as the pride of India, the Prime Minister Shri Narendra Modi today remarked that his iconic performances will continue to enthral generations to come. He expressed his satisfaction to meet Shri Nagarjuna Akkineni and his family.
Responding to a post by Shri Nagarjuna Akkineni on X, Shri Modi said:
“It was indeed a delight to meet you Nagarjuna Garu along with your family. ANR Garu is the pride of India and his iconic performances will continue to enthral generations to come.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এ এন আর গরু অসি ভারতকী চাউথোকচনিংঙাইনি অমসুং মহাক্কী মশক থোকপা পারফোরমেন্সনা লাক্কদবা মীরোলশিংদা ইথিল পীরগনিঃ প্রধান মন্ত্রী
07 FEB 2025 11:38PM by PIB Imphal
শ্রী অক্কিনেনি নাগেস্বর রাওবু ভারতকী চাউথোকচনিংঙাইনি হায়না ৱাংনা থাংগৎলদুনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ফোংদোকখ্রে মদুদি মহাক্কী মশক থোকপা পারফোরমেন্সনা লাক্কদবা মীরোলশিংদা ইথিল পীরগনি। মহাক্না শ্রী নগরজুনা অক্কিনেনি অমসুং মহাক্কী ইমুং মনুং উনবদা অপেনবা ফোংদোকখি।
শ্রী নগরজুনা অক্কিনেনিনা X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়খিঃ
"নগরজুনা গরু অমসুং অদোমগী ইমুংগা উনবা ফংবা য়াম্না হরাওবা পোকচৈ। এ এন আর গরু ভারতকী চাউথোকচনিংঙাইনি অমসুং মহাক্কী মশক থোকপা পারফোরমেন্সনা লাক্কদবা মীরোলশিংদা ইথিল পীরগনি।"