Prime Minister's Office
India is making remarkable strides in AI, leveraging it for public good: Prime Minister
We urge the world to come and invest in our nation and bet on our Yuva Shakti!: PM
12 FEB 2025 2:02PM by PIB Delhi
Emphasising that India is making remarkable strides in AI, leveraging it for public good, the Prime Minister Shri Narendra Modi urged the world to come and invest in India and bet on our Yuva Shakti.
Expressing his satisfaction to have met the CEO of Google and Alphabet, Shri Sundar Pichai, the PM responded to his post on X as follows:
“Glad to have met you @sundarpichai. India is making remarkable strides in AI, leveraging it for public good. We urge the world to come and invest in our nation and bet on our Yuva Shakti!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতনা AI গী লমদা শিংথানিংঙাই ওইনা খোঙ থাংজিল্লি, মসিবু মীয়ামগী য়াইফনবা শীজিন্নরি: প্রধান মন্ত্রী
ঐখোয়না মালেমগী মফমদা ঐখোয়গী লৈবাক্তুনা লাক্নবা অমদি ইনভেস্ত তৌনবা অমসুং ঐখোয়গী নহাগী মতিক্তা লাইবক য়েংনবা ৱাফম থম্লি: প্রধান মন্ত্রী
12 FEB 2025 2:02PM by PIB Imphal
ভারতনা AI গী লমদা শিংথানিংঙাই ওইনা খোঙ থাংজিল্লি, মসিবু মীয়ামগী য়াইফনবগীদমক শীজিন্নরি হায়রদুনা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মালেমগী মফমদা ভারত্তা লাক্তুনা, ইনভেস্ত তৌনবা অমদি ঐখোয়গী নহাগী মতিক্তা লাইবক য়েংনবা ৱাফম ফোঙদোকখ্রে‍।
গুগল অমদি অলফাবেতকী CEO, শ্রী সুন্দর পিচাইগা উনবদা নুংঙাইবা ফোঙদোক্লদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা মখাগী অসুম্না পাউখুম পীখি:
“@sundarpichai অদোমগা উনবা নুংঙাইরে‍। ভারতনা AI গী লমদা শিংথানিংঙাই ওইনা খোঙ থাংজিল্লি, মসিবু মীয়ামগী য়াইফনবা শীজিন্নরি‍। ঐখোয়গী লৈবাকসিদা লাক্তুনা ইনভেস্ত তৌনবা অমদি ঐখোয়গী নহাগী মতিক্তা লাইবক য়েংনবা ৱাফম থমজরি‍!”