Prime Minister's Office
PM invites inputs for Mann Ki Baat
24 MAR 2025 8:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited inputs from citizens for Mann Ki Baat programme that will take place on 30th March 2025.
Shri Modi also expressed his happiness on getting wide range of inputs for this month's Mann Ki Baat.
In a X post, the Prime Minister said;
“Happy to be getting a wide range of inputs for this month's #MannKiBaat, which will take place on the 30th. These inputs highlight the power of collective efforts for social good. I invite more people to share their ideas for the episode.
https://www.mygov.in/group-issue/inviting-ideas-mann-ki-baat-prime-minister-narendra-modi-30th-march-2025/?target=inapp&type=group_issue&nid=357950”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মন কী বাতকীদমক্তা ইনপুৎশিং কৌখ্রে
24 MAR 2025 8:47PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ২০২৫গী মার্চ ৩০দা পাংথোক্কদৌরিবা 'মন কী বাত'কী থৌরমগীদমক নাগরিকশিংদগী ইনপুতশিং কৌখ্রে।
শ্রী মোদীনা থা অসিগী 'মন কী বাত'কীদমক্তা মখল কয়াগী ইনপুতশিং ফংবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখি।
X কী পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"থা অসিগী ৩০দা পাংথোক্কদৌরিবা #মন কী বাত্তা মখল কয়াগী ইনপুতশিং ফংজবা অসিদা নুংঙাইবা ফাওই। ইনপুতশিং অসিনা খুন্নাইগী অফবা পুরক্নবগীদমক পুন্না হোৎনমিন্নবগী পাঙ্গল অদু উৎলি। ইপিসোদ অসিগীদমক্তা মখোয়গী ৱাখল্লোনশিং শেয়র তৌনবা ঐহাক্না মীওই কয়া অমবু কৌজরি।
https://www.mygov.in/group-issue/inviting-ideas-mann-ki-baat-prime-minister-narendra-modi-30th-march-2025/?target=inapp&type=group_issue&nid=357950”