Prime Minister's Office
List of Outcomes: Visit of Prime Minister to Thailand
03 APR 2025 5:57PM by PIB Delhi
1. Joint Declaration on the Establishment of India-Thailand Strategic Partnership
2. MoU between the Ministry of Digital Economy and Society of the Kingdom of Thailand and the Ministry of Electronics and Information Technology of the Government of the Republic of India on Cooperation in the field of Digital Technologies
3. MoU between Sagarmala Division, Ministry of Ports, Shipping and Waterways, Government of the Republic of India and Fine Arts Department, Ministry of Culture, Kingdom of Thailand for development of National Maritime Heritage Complex (NMHC) at Lothal, Gujarat
4. MoU between National Small Industries Corporation Ltd. (NSIC), the Republic of India and Office of Small and Medium Enterprises Promotion (OSMEP), the Kingdom of Thailand on cooperation in the field of Micro, Small and Medium Enterprises
5. MoU between the Ministry of Development of North Eastern Region (MDoNER) of the Republic of India and the Ministry of Foreign Affairs of the Kingdom of Thailand
6. MoU between North Eastern Handicrafts and Handlooms Development Corporation Ltd. (NEHHDC) of the Republic of India and Creative Economy Agency (CEA) of the Government of the Kingdom of Thailand

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ফংলকখিবা মহৈশিংগী লিস্ত: প্রধান মন্ত্রীগী থাইলেন্দ খোঙচৎ
03 APR 2025 5:57PM by PIB Imphal
১. ইন্দিয়া-থাইলেন্দ স্ত্রেতেজিক পার্ত্নরসিপ শেমগৎনবা ৱাফম পুন্না লাউথোকমিন্নবা
২. দিজিতেল তেক্নোলোজীগী লমদা তেংবাংননবা কিংদম ওফ থাইলেন্দকী মিনিস্ত্রী ওফ দিজিতেল ইকনমী এন্দ সোসাইতী অমদি রিবপ্লিক ওফ ইন্দিয়া লৈঙাক্কী ইলেক্ত্রোনিক্স অমদি তেক্নোলোজী মন্ত্রালয়গী মরক্তা পুরকখিবা এম.ও.য়ু.
৩. লোথল, গুজরাত্তা নেস্নেল মেরিতাইম হেরিতেজ কমপ্লেক্স (এন.এম.ঐচ.সি.) শেমগৎনবা রিপব্লিক ওফ ইন্দিয়া লৈঙাক্কী পোর্তস, সিপ্পিং অমসুং ৱাতরৱেজ মন্ত্রালয়গী সাগরমালা দিভিজন, অমদি কিংদম ওফ থাইলেন্দকী মিনিস্ত্রী ওফ কলচরগী ফাইন আর্তস দিপার্তমেন্তকী মরক্তা পুরকখিবা এম.ও.য়ু.
৪. মাইক্রো, স্মোল অমদি মেদিয়ম এন্তরপ্রাইজেজকী লমদা তেংবাংননবা রিপব্লিক ওফ ইন্দিয়াগী নেস্নেল স্মোল ইন্দস্ত্রিজ কোর্পোরেসন লিমিতেদ (এন.এস.আই.সি.), অমদি কিংদম ওফ থাইলেন্দগী ওফিস ওফ স্মোল এন্দ মেদিয়ম এন্তরপ্রাইজেজ প্রমোসন (ও.এস.এম.ই.পি.)গী মরক্তা পুরকখিবা এম.ও.য়ু.
৫. রিপব্লিক ওফ ইন্দিয়াগগী দিভেলপমেন্ত ওফ নোর্ত ইস্তর্ন রীজন (দোনর) মন্ত্রালয় অমদি কিংদম ওফ থাইলেন্দকী মিনিস্ত্রী ওফ ফোরেন এফ্যার্সকী মরক্তা পুরকখিবা এম.ও.য়ু.
৭. রিপব্লিক ওফ ইন্দিয়াগী নোর্থ ইস্তর্ন হেন্দিক্রাফ্তস এন্দ হেন্দলুম্স দিভেলপমেন্ত কোর্পোরেসন লিমিতেদ (এন.ই.ঐচ.ঐচ.দি.সি.) অমদি কিংদম ওফ থাইলেন্দকী ক্রিএতিব ইকনমী এজেন্সী (সি.ই.এ.)গী মরক্তা পুরকখিবা এম.ও.য়ু.