Prime Minister's Office
Prime Minister receives the Crown Prince of Dubai, Deputy Prime Minister and Minister of Defence of the UAE
PM recalls his visit to the UAE last year during which he participated in the World Government Summit in Dubai as Guest of Honour
PM conveys his warm regards to the UAE Leadership
PM remarks that his visit signifies generational continuity in the strong and historic ties between India and the UAE
They discuss ways to further strengthen the India-UAE Comprehensive Strategic Partnership, in trade, investments, defence, energy, technology, education, sports and people-to-people ties
PM thanks the UAE Leadership for ensuring the welfare of 4.3 million Indians living in the UAE
08 APR 2025 4:51PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received His Highness Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Crown Prince of Dubai, Deputy Prime Minister and Minister of Defence of the UAE today.
Recalling his visit to the UAE last year during which he participated in the World Government Summit in Dubai as Guest of Honour, Prime Minister conveyed his warm regards to His Highness Mohammed bin Zayed Al Nahyan, the President of the UAE; and His Highness Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Vice President, Prime Minister of the UAE and Ruler of Dubai.
Prime Minister remarked that his visit signified generational continuity in the strong and historic ties between India and the UAE, emphasizing the enduring partnership built on mutual trust and a shared vision for the future.
They discussed ways to further strengthen the India-UAE Comprehensive Strategic Partnership, especially in the areas of trade, investments, defence, energy, technology, education, sports and people-to-people ties.
PM expressed his gratitude to the leadership of the UAE for ensuring the welfare of around 4.3 million Indians living in the UAE, acknowledging their vital role in the vibrant relations between the two nations.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দুবাইগী ক্রাউন প্রিন্স, য়ু.এ.ই.গী উপ-প্রধান মন্ত্রী অমসুং ঙাকশেল মন্ত্রীবু তরাম্না ওকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা মমাং চহিদা দুবাইদা ৱার্ল্দ গবর্নমেন্ত সম্মিত্তা অথোইবা মীথুংলেন ওইনা শরুক য়াখিবা মহাক্কী য়ু.এ.ই.গী খোঙচৎ অদু নীংশিংখি
প্রধান মন্ত্রীনা য়ু.এ.ই.গী লুচিংবশিংদা নুঙাইবা ফোংদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মহাক্কী খোঙচৎ অসিনা ভারত অমসুং য়ু.এ.ই.গী মরক্তা লৈরিবা অচেৎপা অমসুং পুৱারী ওইরবা মরী অসিদা মরী লৈনবগী তুং কোইনা চৎনবগী খুদম অমা ওইরি
ভারত-য়ু.এ.ই. কম্প্রিহেন্সিব স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ, লাল্লোন-ইতিক, ইনভেস্তমেন্ত, ঙাকশেল, ইনর্জী, তেক্নোলোজী, এজুকেসন, স্পোর্তস অমসুং মীয়ামগী মরক্তা লৈনরিবা মরীশিংদা মখা তানা চেৎশিনহন্নবগী লম্বীশিং অদুগী মতাংদা খন্নখি
পি.এম.না য়ু.এ.ই.দা লৈরিবা ভারত মচা মিলিয়ন ৪.৩গী য়াইফ-থৌরাংশিং পাইখৎপীবগীমক য়ু.এ.ই.গী লুচিংবশিংদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
08 APR 2025 4:51PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি দুবাইগী ক্রাউন প্রিন্স, য়ু.এ.ই.গী উপ-প্রধান মন্ত্রী অমসুং ঙাকশেল মন্ত্রী হিস হাইনেস শৈখ হমদান বিন মোহমদ বিন রশিদ অল মক্তুমবু তরাম্না ওকখ্রে।
মমাং চহিদা মহাক্না দুবাইদা ৱার্ল্দ গবর্নমেন্ত সম্মিত্তা গেস্ত ওফ ওনর ওইনা শরুক য়াখিবা মহাক্কী য়ু.এ.ই. খোঙচৎ অদু নীংশিংলদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা য়ু.এ.ই.গী রাস্ত্রপতি মহম্মদ বিন জায়েদ অল নাহয়ান অমসুং য়ু.এ.ই.গী উপ রাস্ত্রপতি, প্রধান মন্ত্রী অমসুং দুবাইগী রুলর মহম্মদ বিন রশিদ অল মক্তুমদা মহাক্কী নুঙাইবা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মহাক্কী খোঙচৎ অসিনা ভারত অমসুং য়ু.এ.ই.গী মরক্তা লৈরিবা অচেৎপা অমসুং পুৱারী ওইরবা মরীশিংদা মীরোল কয়াগী তুং ইন্নবগী খুদম অমা ওইরি, লোইননা অমনা অমবু থাজবা অমসুং তুংলমচৎকীদমক মান্নবা মিৎয়েং অমদা য়ুম্ফম ওইবা অচেৎপা পার্তনরশিপ অদু মপাঙ্গল কনখৎহল্লি হায়নশু য়াম্না মরু ওইনা পনখি।
ভারত-য়ু.এ.ই. কম্প্রিহেন্সিব স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ, মরুওইনা লাল্লোন-ইতিক, ইনভেস্তমেন্ত, ঙাকশেল, ইনর্জী, তেক্নোলোজী, এজুকেসন, স্পোর্তস অমসুং মীয়ামগী মরক্তা লৈনরিবা মরী অসি মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবগী মতাংদা মখোয়না খন্নখি।
প্রধান মন্ত্রীনা য়ু.এ.ই.দা লৈরিবা ভারত মচা মিলিয়ন ৪.৩ রোমগী য়াইফ-থৌরাংগীদমক য়ু.এ.ই.গী লুচিংবশিংদা মহাক্কী থাগৎপা ফোংদোকখি, লোইননা লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈনরিবা মরী ফগৎহনবদা মখোয়না লৌরিবা মরুওইবা থৌদাং অদুবুশু মহাক্না মশক খঙখি।