Prime Minister's Office
Prime Minister strongly condemns the terror attack in Pahalgam, Jammu and Kashmir
22 APR 2025 6:51PM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi strongly condemned the terror attack in Pahalgam, Jammu and Kashmir, today."Those behind this heinous act will be brought to justice. They will not be spared! Their evil agenda will never succeed. Our resolve to fight terrorism is unshakable and it will get even stronger", Shri Modi added.
The Prime Minister posted on X :
"I strongly condemn the terror attack in Pahalgam, Jammu and Kashmir. Condolences to those who have lost their loved ones. I pray that the injured recover at the earliest. All possible assistance is being provided to those affected.
Those behind this heinous act will be brought to justice...they will not be spared! Their evil agenda will never succeed. Our resolve to fight terrorism is unshakable and it will get even stronger."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জম্মু অমসুং কাশ্মিরগী পহলগামদা চত্থখিবা তেরর এতেক অদু অকনবা মওংদা য়ানীংদবা ফোংদোকখ্রে
22 APR 2025 6:51PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি জম্মু অমসুং কাশ্মিরগী পহলগামদা চত্থখিবা তেরর এতেক অদু অকনবা মওংদা য়ানীংদবা ফোংদোকখ্রে। “তমথিবা থৌওং অসি চত্থরিবা মীওইশিং অদু চৈরাক পীগনি। মখোয়বু লেম্না থারোই! মখোয়গী ফত্তবা এজেন্দা অদু কৈদৌনুংদা মাইপাকপা ঙমলোই। তেরোরিজমগী মায়োক্তা থেংননবা ঐখোয়গী ফিরেপ অদু হনবা লৈরোই অমসুং মসি হেন্নদুম মপাঙ্গল কনখৎলক্কনি”, হায়না শ্রী মোদীনা মখা তাখি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
"জম্মু অমসুং কাশ্মিরগী পহলগামদা চত্থখিবা তেরর এতেখ অদু ঐহাক্না অকনবা মওংদা য়ানীংদে। মখোয়গী ইমুংগী মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকচরি। অশোকপা নংলিবশিং অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু হায়না ঐহাক্না থৌনিজরি। অৱাবা তারবশিংদা অঙম্বা মতেং পুম্নমক পীগনি।
তমথিবা থৌওং অসি চত্থরিবা মীওইশিং অদু চৈরাক পীগনি… মখোয়বু লেম্না থারোই! মখোয়গী ফত্তবা এজেন্দা অদু কৈদৌনুংদা মাইপাকপা ঙমলোই। তেরোরিজমগী মায়োক্তা থেংননবা ঐখোয়গী ফিরেপ অদু হনবা লৈরোই অমসুং মসি হেন্নদুম মপাঙ্গল কনখৎলক্কনি।"