Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Ms. Kamla Persad-Bissessar on election victory in Trinidad and Tobago
29 APR 2025 2:49PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi extended his congratulations to Ms. Kamla Persad-Bissessar on her victory in the elections. He emphasized the historically close and familial ties between India and Trinidad and Tobago.
In a post on X, he wrote:
"Heartiest congratulations @MPKamla on your victory in the elections. We cherish our historically close and familial ties with Trinidad and Tobago. I look forward to working closely with you to further strengthen our partnership for shared prosperity and well-being of our people."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ত্ৰিনিদাদ আৰু টোবাগোত নিৰ্বাচনত জয়লাভ কৰাৰ বাবে শ্ৰীমতী কমলা পাৰছাদ-বিছেছৰক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
29 APR 2025 2:49PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে নিৰ্বাচনত জয়লাভ কৰাৰ বাবে শ্ৰীমতী কমলা পাৰসাদ-বিসেছাৰক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে। তেওঁ ভাৰত তথা ত্ৰিনিদাদ আৰু টোবাগোৰ মাজত ঐতিহাসিকভাৱে ঘনিষ্ঠ আৰু পাৰিবাৰিক সম্পৰ্কৰ ওপৰত গুৰুত্ব আৰোপ কৰে।
এক্স-ৰ এটা পোষ্টত তেওঁ লিখিছে-
"নিৰ্বাচনত আপোনাৰ বিজয়ৰ বাবে আন্তৰিক অভিনন্দন @MPKamla। আমি ট্ৰিনিদাদ আৰু টোবাগোৰ সৈতে আমাৰ ঐতিহাসিকভাৱে ঘনিষ্ঠ আৰু পাৰিবাৰিক সম্পৰ্কক সন্মান কৰোঁ। আমি জনসাধাৰণৰ অংশীদাৰী সমৃদ্ধি আৰু কল্যাণৰ বাবে আমাৰ অংশীদাৰিত্ব অধিক শক্তিশালী কৰিবলৈ আপোনাৰ সৈতে ঘনিষ্ঠভাৱে কাম কৰিবলৈ আগ্ৰহী।"