Prime Minister's Office
PM congratulates Mr. Anthony Albanese on being elected as Prime Minister of Australia
03 MAY 2025 6:26PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today extended his congratulations to Mr. Anthony Albanese on his election as the Prime Minister of Australia.
In a post on X, he wrote:
"Congratulations @AlboMP on your resounding victory and re-election as Prime Minister of Australia! This emphatic mandate indicates the enduring faith of the Australian people in your leadership. I look forward to working together to further deepen the India-Australia Comprehensive Strategic Partnership and advance our shared vision for peace, stability and prosperity in the Indo-Pacific.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম. না মিস্তর এন্থোনী অলবানিজবু অস্ত্রেলিয়াগী প্রধান ওইনা খল্লকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
03 MAY 2025 6:26PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মিস্তর এন্থোনী অলবানিজবু অস্ত্রেলিয়াগী প্রধান ওইনা খল্লকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
X কী পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
"@AlboMP গী মফমদা নিংথিনা মায় পাক্লকপা অমসুং অস্ত্রেলিয়াগী প্রধান ওইনা অমুক্কা হন্না খল্লকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি! মসিগী নিংথিরবা লৈঙাক পায়বসিনা অদোমগী লিচিংখাদা অস্ত্রেলিয়াগী মীশিংনা হেন্না থাজবা ওইরগনি। ঐহাক্না ভারত-অস্ত্রেলিয়াগী মপুংফাবা স্ত্রেতিজিক পার্ত্নরশিপ অসি মখা তানা হেন্না হকচিন্না তৌমিন্ননবা অদু হেনগৎহন্নবা অমসুং ইন্দো-পেসিফিক্তা শান্তি, তংদু-লৈতাবা অমসুং খুঞ্জাও-লৈচাওবা ওইহন্নবা ৱাখল্লোন থম্ননবা খৌরাংনা ঙাইজরি।”