Prime Minister's Office
Prime Minister chairs a meeting attended by Defence Minister, National Security Advisor, Chief of Defence Staff and Chiefs of the armed forces and senior officials
09 MAY 2025 10:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi chaired a meeting attended by Defence Minister Shri Rajnath Singh, National Security Advisor Shri Ajit Doval, Chief of Defence Staff General Anil Chauhan, and Chiefs of the armed forces and senior officials
The Prime Minister’s Office posted on X;
“PM @narendramodi chaired a meeting, which was attended by Defence Minister @rajnathsingh, NSA Ajit Doval, CDS General Anil Chauhan, Chiefs of the armed forces and senior officials.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঙাকশেল মন্ত্রী, নেস্নেল সেক্যুরিতী এদভাইজর, চীফ ওফ দিফেন্স স্তাফ অমসুং আর্মদ ফোর্সেসকী চীফশিংগী অমসুং মকোক থোংবা ওফিসিএলশিং য়াওবা মীফম অমদা প্রধান মন্ত্রীনা ময়াই তাংবল লৌখ্রে
09 MAY 2025 10:19PM by PIB Imphal
ঙাকশেল মন্ত্রী শ্রী রাজনাথ সিংহ, নেস্নেল সেক্যুরিতী এদভাইজর শ্রী অজিৎ দোভল, চীফ ওফ দিফেন্স স্তাফ জেনরেল এনিল চৌহান, অমসুং আর্মদ ফোর্সেসকী চীফশিং অমসুং মকোক থোংবা ওফিসিএলশিংনা শরুক য়াবা মীফম অমদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ময়াই তাংবল লৌখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা পোস্ত তৌখি;
“ঙাকশেল মন্ত্রী @rajnathsingh, NSA অজিৎ দোভল, CDS জেনরেল এনিল চৌহান, আর্মদ ফোর্সেসকী চীফশিং অমসুং মকোক থোংবা ওফিসিএলশিংনা শরুক য়াবা মীফম অমদা প্রধান মন্ত্রী@narendramodiনা ময়াই তাংবল লৌখ্রে।”