Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives due to road accident in Raipur, Chhattisgarh
Announces ex-gratia from PMNRF
12 MAY 2025 5:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to road accident in Raipur, Chhattisgarh. Shri Modi also wished speedy recovery for those injured in the accident.
The Prime Minister announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“Deeply saddened by the loss of lives due to a road accident in Raipur, Chhattisgarh. Condolences to those who have lost their loved ones. May the injured recover soon.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ছতিসগরগী রাইপুরদা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক্তগী মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
12 MAY 2025 5:46PM by PIB Imphal
ছতিসগরগী রাইপুরদা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক্তগী মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। খুদোংথিবা অদুদা শোক্লবশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবশু প্রধান মন্ত্রীনা থৌনিখ্রে।
থৌদোক অদুদা লিখিদ্রবা মীওইশিংগা খ্বাইদগী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীনবা অমসুং অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীনবা প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা এক্সতা হায়খি;
“ছতিসগরগী রাইপুরদা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক্তগী মীওই কয়া লৈখিদবদা থম্মোয় কায়হল্লে। মখোয়গী নুংশিরবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিং লৈখিদ্রবা ইমুংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু।
থৌদোক অদুদা লিখিদ্রবা মীওইশিংগা খ্বাইদগী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীনবা পীরগনি: প্রধান মন্ত্রী @narendramodi"