Prime Minister's Office
Prime Minister visits AFS Adampur to meet brave air warriors and soldiers
13 MAY 2025 12:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi visited AFS Adampur today, to meet our brave air warriors and soldiers. "It was a very special experience to be with those who epitomise courage, determination and fearlessness", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X;
"Earlier this morning, I went to AFS Adampur and met our brave air warriors and soldiers. It was a very special experience to be with those who epitomise courage, determination and fearlessness. India is eternally grateful to our armed forces for everything they do for our nation."
“Sharing some more glimpses from my visit to AFS Adampur.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
থৌনা ফরবা নোংথক্কী লান্মীশিং অমসুং লান্মীশিং উন্নবা প্রধান মন্ত্রী এ.এফ.এস অদামপুরদা চৎখ্রে
13 MAY 2025 12:40PM by PIB Imphal
ঐখোয়গী থৌনা ফরবা নোংথক্কী লান্মীশিং অমসুং লান্মীশিং উন্নবা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী এ.এফ.এস অদামপুরদা চৎখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মপা লৈতবা থৌনা, অচেৎপা ফিরেপ অমসুং অকিবা লৈতবা উৎখিবা লান্মীশিংগী মরক্ত লাকপা অসি য়াম্না অখন্নবা থৌরম অমনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ঙসি অয়ুক ঐ এ.এফ.এস অদামপুরদা চৎখি অমসুং ঐখোয়গী থৌনা ফরবা নোংথক্কী লান্মীশিং অমসুং লান্মীশিং উনরে। মপা লৈতবা থৌনা, অচেৎপা ফিরেপ অমসুং অকিবা লৈতবা উৎখিবা লান্মীশিংগী মরক্ত লাকপা অসি য়াম্না অখন্নবা থৌরম অমনি। ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক মখোয়না পাংথোক্লিবা থবক খুদিংমক্কী ঐখোয়গী আর্মদ ফোর্সশিংদা ভারতনা তৌবীমল খঙবা উৎচরি”।