Prime Minister's Office
Prime Minister chairs meeting on India’s mission to eliminate TB
13 MAY 2025 7:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today chaired a meeting on India’s mission to eliminate TB. "Driven by active public participation, the movement has gained significant momentum over the last few years", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X;
"Chaired a meeting on India’s mission to eliminate TB. Driven by active public participation, the movement has gained significant momentum over the last few years. Our Government remains committed to working closely with all stakeholders to realise the vision of a TB-free India."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଟିବି ଉନ୍ମୁଳନ ଉପରେ ଭାରତର ମିଶନ ସମ୍ପର୍କରେ ବୈଠକରେ ଅଧ୍ୟକ୍ଷତା କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
13 MAY 2025 7:56PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଟିବି ଉନ୍ମୁଳନ ଉପରେ ଭାରତର ମିଶନ ସମ୍ପର୍କିତ ବୈଠକରେ ଅଧ୍ୟକ୍ଷତା କରିଛନ୍ତି । ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି, ‘ସକ୍ରିୟ ଜନ ଭାଗିଦାରୀରୁ ପ୍ରେରଣା ପାଇ, ବିଗତ କିଛି ବର୍ଷ ଧରି ଏହି ଆନେ୍ଦାଳନ ମହତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ଗତି ପାଇଛି ।”
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସର ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ଲେଖିଛନ୍ତି;
“ଟିବି ଉନ୍ମୁଳନ ଉପରେ ଭାରତର ମିଶନ ସମ୍ପର୍କିତ ବୈଠକରେ ଅଧ୍ୟକ୍ଷତା କଲି । ସକ୍ରିୟ ଜନ ଭାଗିଦାରୀରେ ପ୍ରେରଣା ପାଇ, ବିଗତ କିଛି ବର୍ଷ ଧରି ଏହି ଆନେ୍ଦାଳନ ମହତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ଗତି ପାଇପାରିଛି । ଆମ ସରକାର ଟିବି ମୁକ୍ତ ଭାରତର ସ୍ୱପ୍ନ ସାକାର କରିବା ପାଇଁ ସମସ୍ତ ହିତାଧିକାରୀଙ୍କ ସହ ମିଳିମିଶି କାମ କରିବାକୁ ପ୍ରତିବଦ୍ଧ ଅଛୁ ।”