Ministry of Home Affairs
Union Home Minister Shri Amit Shah meets security personnel injured during anti-naxal operation in Karegutta Hills across Chhattisgarh and Telangana border, at AIIMS Delhi
Home Minister inquires about their health and assures them of the trust and pride the nation takes in them
Our security forces are wiping out every trace of Naxalism with their valour
15 MAY 2025 7:38PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah visited AIIMS Trauma Centre, Delhi today, and met the security personnel who were injured during anti-Naxal operations eliminating 31 Naxalites in the Karegutta Hills across the Chhattisgarh and Telangana border.
In a X post Shri Amit Shah said, Our security forces are wiping out every trace of Naxalism with their valour. Today, visited AIIMS Trauma Centre, Delhi, and met the security personnel who were injured during anti-Naxal operations eliminating 31 Naxalites in the Karegutta Hills across the Chhattisgarh and Telangana border. Inquired about their health and assured them of the trust and pride the nation takes in them.
Shri Amit Shah said the brave soldiers carried out an operation for 21 continuous days on the Chhattisgarh-Telangana border and killed 31 Naxalites. The whole country is proud of the bravery and courage of these soldiers, he added.

ସ୍ଵରାଷ୍ଟ୍ର ବ୍ୟାପାର ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
ଛତିଶଗଡ଼ ଏବଂ ତେଲଙ୍ଗାନା ସୀମାରେ ନକ୍ସଲ ବିରୋଧୀ ଅପରେସନରେ ଆହତ ସୁରକ୍ଷାକର୍ମୀଙ୍କୁ ଦିଲ୍ଲୀ ଏମସରେ ଭେଟିଛନ୍ତି କେନ୍ଦ୍ର ସ୍ୱରାଷ୍ଟ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଅମିତ ଶାହ
ସେମାନଙ୍କ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ବିଷୟରେ ପଚାରି ବୁଝିଛନ୍ତି ସ୍ୱରାଷ୍ଟ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ
ଦେଶ ସେମାନଙ୍କ ଉପରେ ରଖିଥିବା ବିଶ୍ୱାସ ଏବଂ ଆସ୍ଥା ବିଷୟରେ ଜଣାଇଲେ ସ୍ବରାଷ୍ଟ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ
ଆମର ସୁରକ୍ଷା ବାହିନୀ ନିଜର ବୀରତ୍ୱ ଦ୍ୱାରା ନକ୍ସଲବାଦର ପ୍ରତ୍ୟେକ ଚିହ୍ନକୁ ପୋଛି ଦେଉଛନ୍ତି
15 MAY 2025 7:38PM by PIB Bhubaneswar
କେନ୍ଦ୍ର ସ୍ୱରାଷ୍ଟ୍ର ତଥା ସମବାୟ ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଅମିତ ଶାହ ଆଜି ଦିଲ୍ଲୀର ଏମସ୍‍ ଟ୍ରମା ସେଣ୍ଟର ପରିଦର୍ଶନ କରିଛନ୍ତି ଏବଂ ଛତିଶଗଡ଼ ଓ ତେଲଙ୍ଗାନା ସୀମାରେ ଥିବା କାରେଗୁଟ୍ଟା ପାହାଡ଼ରେ ୩୧ ଜଣ ନକ୍ସଲଙ୍କ ହତ୍ୟା କରାଯାଇଥିବା ନକ୍ସଲ ବିରୋଧୀ ଅପରେସନରେ ଆହତ ସୁରକ୍ଷା କର୍ମୀଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି।
ଏକ ଏକ୍ସ ପୋଷ୍ଟରେ ଶ୍ରୀ ଅମିତ ଶାହ କହିଛନ୍ତି, "ଆମର ସୁରକ୍ଷା ବାହିନୀ ସେମାନଙ୍କ ବୀରତ୍ୱ ଦ୍ୱାରା ନକ୍ସଲବାଦର ପ୍ରତ୍ୟେକ ଚିହ୍ନକୁ ନିଶ୍ଚିହ୍ନ କରୁଛନ୍ତି। ଆଜି, ସେ ଦିଲ୍ଲୀର ଏମସ୍‍ ଟ୍ରମା ସେଣ୍ଟର ପରିଦର୍ଶନ କରିଥିଲେ ଏବଂ ଛତିଶଗଡ଼ ଏବଂ ତେଲେଙ୍ଗାନା ସୀମାରେ ଥିବା କାରେଗୁଟ୍ଟା ପାହାଡ଼ରେ ୩୧ ଜଣ ନକ୍ସଲଙ୍କୁ ହତ୍ୟା କରାଯାଇଥିବା ନକ୍ସଲ ବିରୋଧୀ ଅପରେସନରେ ଆହତ ସୁରକ୍ଷା କର୍ମୀଙ୍କୁ ଭେଟିଥିଲେ। ସେମାନଙ୍କ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ବିଷୟରେ ପଚାରି ବୁଝିଥିଲେ ଏବଂ ଦେଶ ସେମାନଙ୍କ ଉପରେ ରଖିଥିବା ବିଶ୍ୱାସ ଓ ଗର୍ବ ବିଷୟରେ ଆଶ୍ୱାସନା ଦେଇଥିଲେ।
ଶ୍ରୀ ଅମିତ ଶାହ କହିଥିଲେ ଯେ ସାହସୀ ସୈନିକମାନେ ଛତିଶଗଡ଼-ତେଲେଙ୍ଗାନା ସୀମାରେ କ୍ରମାଗତ ୨୧ ଦିନ ଧରି ଅପରେସନ ଚଳାଇଥିଲେ ଏବଂ ୩୧ ଜଣ ନକ୍ସଲଙ୍କୁ ହତ୍ୟା କରିଥିଲେ। ଏହି ସୈନିକମାନଙ୍କ ସାହସିକତା ଏବଂ ବୀରତ୍ବ ପାଇଁ ସମଗ୍ର ଦେଶ ଗର୍ବିତ ବୋଲି ସେ କହିଥିଲେ।