Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on the GeM platform
19 MAY 2025 2:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article on the GeM platform, written by Shri Piyush Goyal, Union Minister of Commerce and Industry.
"The government's push for transparent governance gets a digital boost. GeM_India is opening doors for the marginalised, cutting red tape and ensuring massive savings", Shri Modi added.
Responding to Shri Piyush Goyal, Union Minister of Commerce and Industry, the Prime Minister’s Office posted on X;
"The government's push for transparent governance gets a digital boost.
@GeM_India is opening doors for the marginalised, cutting red tape and ensuring massive savings.
A detailed take on the GeM platform by Union Minister Shri @PiyushGoyal, an insightful read!"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জিইএম প্লেটফৰ্ম সন্দৰ্ভত এটা প্ৰৱন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
19 MAY 2025 2:01PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কেন্দ্ৰীয় বাণিজ্য আৰু উদ্যোগ মন্ত্ৰী শ্ৰী পিয়ুষ গোৱেলে জিইএম প্লেটফৰ্ম সন্দৰ্ভত লিখা এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰে।
'স্বচ্ছ শাসনৰ প্ৰতি চৰকাৰৰ প্ৰচেষ্টাক ডিজিটেলী উদগনি যোগাইছে। জিইএম ইণ্ডিয়াই প্ৰান্তীয় লোকৰ বাবে দুৱাৰ মুকলি কৰিছে, ৰঙা ফিটাৰ মেৰপেক নাইকিয়া কৰিছে আৰু বিপুল সঞ্চয় নিশ্চিত কৰিছে।'
কেন্দ্ৰীয় বাণিজ্য আৰু উদ্যোগ মন্ত্ৰী শ্ৰীযুত পীয়ুষ গোৱেলৰ পোষ্টৰ সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে এক্স পোষ্টত লিখে;
“স্বচ্ছ শাসনৰ বাবে চৰকাৰৰ প্ৰচেষ্টাই ডিজিটেলী উদগনি লাভ কৰিছে।
@GeM_India ই প্ৰান্তীয় লোকৰ বাবে দুৱাৰ মুকলি কৰিছে, ৰঙা ফিটাৰ মেৰপেক নাইকিয়া কৰি বিপুল সঞ্চয় নিশ্চিত কৰিছে।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী @PiyushGoyal ৰ জিইএম প্লেটফৰ্ম সন্দৰ্ভত এটা সবিশেষ তথ্যসমৃদ্ধ প্ৰবন্ধ! পঢ়ক"