Prime Minister's Office
Prime Minister wishes Mr. Joe Biden a quick and full recovery
19 MAY 2025 2:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed concern for the health of former US President Mr. Joe Biden and wished him a quick and full recovery. "Our thoughts are with Dr. Jill Biden and the family", Shri Modi added.
The Prime Minister posted on X;
"Deeply concerned to hear about @JoeBiden's health. Extend our best wishes to him for a quick and full recovery. Our thoughts are with Dr. Jill Biden and the family."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জো বাইদেন মপুংফানা অনাবা ফগৎলক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা পাউজেল পীখ্রে
19 MAY 2025 2:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ু.এসকী হান্নগী রাস্ত্রপতি জো বাইদেনগী হকচাংগী ফিবম হংখ্রে অমসুং মহাক খোঙলৈ থুনা অমসুং মপুংফানা হকচাংগী ফিবম ফগৎলক্নবা থৌনিজখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি, ঐখোয়না দোক্তর জিল বাইদেন অমসুং ইমুং-মনুংগা ৱারি শানরে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“@JoeBiden গী হকচাংগী মরমদা পাউ তাবদা নুংঙাইতবা পোকহল্লে। খোঙলৈ থুনা অমসুং মপুংফানা হকচাংগী ফিবম ফগৎলক্নবা মহাক্কী মফমদা ঐখোয়না পাউজেল পীজরি। ঐখোয়না দোক্তর জিল বাইদেন অমসুং ইমুং-মনুংগা ৱারি শানরে”।