Prime Minister's Office
Prime Minister lauds the new OCI Portal
19 MAY 2025 8:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the new OCI Portal. "With enhanced features and improved functionality, the new OCI Portal marks a major step forward in boosting citizen friendly digital governance", Shri Modi stated.
Responding to Shri Amit Shah, Minister of Home Affairs of India, the Prime Minister posted on X;
"With enhanced features and improved functionality, the new OCI Portal marks a major step forward in boosting citizen friendly digital governance."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নতুন অচিআই পৰ্টেলৰ প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
19 MAY 2025 8:08PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে নতুন অ’চিআই পৰ্টেলৰ প্ৰশংসা কৰিছে। শ্ৰী মোদীয়ে কয়, “বৰ্ধিত বৈশিষ্ট্য আৰু উন্নত কাৰ্য্যক্ষমতাৰ সৈতে নতুন অ’চিআই পৰ্টেলে নাগৰিক অনুকূল ডিজিটেল শাসন ব্যৱস্থা উদগনি যোগোৱাৰ ক্ষেত্ৰত এক ডাঙৰ পদক্ষেপ গ্ৰহণ কৰিছে।”
কেন্দ্ৰীয় গৃহ মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহৰ পোষ্টৰ সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত কয়;
"বৰ্ধিত বৈশিষ্ট্য আৰু উন্নত কাৰ্য্যক্ষমতাৰ সৈতে, নতুন অ'চিআই পৰ্টেলে নাগৰিক অনুকূল ডিজিটেল শাসন উদগনি যোগোৱাৰ ক্ষেত্ৰত এক ডাঙৰ পদক্ষেপ চিহ্নিত কৰিছে।"