Prime Minister's Office
Prime Minister to inaugurate 103 Amrit Stations
21 MAY 2025 3:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister Narendra Modi will inaugurate 103 redeveloped railway stations under the Amrit Bharat Station Scheme tomorrow, marking a historic leap towards modernizing Indian Railways.
Responding to a post by Union Minister, Shri Ashwini Vaishnaw on X, Shri Modi said:
“Tomorrow, 22nd May is a landmark day for India's railway infrastructure. The Amrit Stations will boost comfort, connectivity and celebrate our glorious culture!”

प्रधानमन्त्रीको कार्यालय
प्रधानमन्त्रीले 103 अमृत स्टेशनहरूको उद्घाटन गर्ने
21 MAY 2025 3:53PM by PIB Gangtok
प्रधानमन्त्री नरेन्द्र मोदीले भोलि अमृत भारत स्टेशन योजना अन्तर्गत 103 पुनर्विकसित रेलवे स्टेशनहरूको उद्घाटन गर्नेछन्, जसले भारतीय रेलवेलाई आधुनिकीकरण गर्ने दिशामा ऐतिहासिक फड्को मार्नेछ।
केन्द्रीय मन्त्री श्री अश्विनी वैष्णवको X मा पोस्टको जवाफ दिँदै श्री मोदीले भने:
"भोलि, 22 मे भारतको रेलवे पूर्वाधारको लागि एक ऐतिहासिक दिन हो। अमृत स्टेशनहरूले आराम, कनेक्टिभिटी बढाउनेछन् र हाम्रो गौरवशाली संस्कृतिलाई मनाउनेछन्!"