Prime Minister's Office
PM to inaugurate Rising North East Investors Summit on 23rd May in New Delhi
Focus sectors: Tourism, Agro-Food Processing, Textiles, Information Technology, Infrastructure, Energy, Entertainment and Sports
Summit aims to highlight North East Region as a land of opportunity and attract global and domestic investment
22 MAY 2025 4:13PM by PIB Delhi
With an aim to highlight North East Region as a land of opportunity, attracting global and domestic investment, and bringing together key stakeholders, investors, and policymakers on a single platform, Prime Minister Shri Narendra Modi will inaugurate the Rising North East Investors Summit on 23rd May, at around 10:30 AM, at Bharat Mandapam, New Delhi.
The Rising North East Investors Summit, a two-day event from May 23-24 is the culmination of various pre-summit activities, such as series of roadshows, and states' roundtables including Ambassador’s Meet and Bilateral Chambers Meet organized by the central government with active support from the state governments of the North Eastern Region. The Summit will include ministerial sessions, Business-to-Government sessions, Business-to-Business meetings, startups and exhibitions of policy and related initiatives taken by State Government and Central ministries for investment promotion.
The main focus sectors of investment promotion include Tourism and Hospitality, Agro-Food Processing and allied sectors; Textiles, Handloom, and Handicrafts; Healthcare; Education and Skill Development; Information Technology or Information Technology Enabled Services; Infrastructure and Logistics; Energy; and Entertainment and Sports.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম. না ন্যু দিল্লীদা মে 23 দা রাইজিং নোর্থ ইস্ত ইনভেস্তর সম্মিৎ হৌদোক্কদৌরি
ফোকস সেক্তরশিং: তুরিজম, এগ্রো-ফুদ প্রোসেসিং, তেক্সতাইল্স, ইনফোর্মেসন তেক্নোলোজী, ইনফ্রাস্ত্রকচর, ইনর্জী, ইন্তর্তেন্মেন্ত এন্দ স্পোর্তস
সম্মিৎ অসিদা অৱাং-নোংপোক লমদমশিং অসি ওপোর্চুনিতীগী লম ওইনা উৎনবা অমসুং গ্লোবেল অমসুং দোমেস্তিক ইনভেস্তমেন্তশিং পুক্নিং চিংশিন্নবদা পান্দম থম্লি
22 MAY 2025 4:13PM by PIB Imphal
অৱাং-নোংপোক লমদমশিং অসি ওপোর্চুনিতীগী লম ওইনা উত্তুনা গ্লোবেল অমসুং দোমেস্তিক ইনভেস্তমেন্তশিং পুক্নিং চিংশিন্দুনা অমসুং মরুওইবা স্তেকহোলদরশিং, ইনভেস্তরশিং অমসুং পোলিসীমেকরশিং প্লেৎফোর্ম অমত্তদা পুশিল্লক্নবগী পান্দম থম্লদুনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ন্যু দিল্লীগী ভারত মন্দপমদা মে 23 গী অয়ুক্কী পুং 10:30 রোম তাবা মতমদা রাইজিং নোর্থ ইস্ত ইনভেস্তর সম্মিৎ হৌদোক্কদৌরি।
রাইজিং নোর্থ ইস্ত ইনভেস্তর সম্মিৎ অসি মে 23-24 দা নুমীৎ নিনিগী ওইনা পাংথোক্তুনা রোদশোশিংগী পরিংশিং অমসুং কেন্দ্র সরকারনা অৱাং-নোংপোক্কী রাজ্যশিংগী সরকারগা নিংথিনা শৌগত্তুনা শীনবা এম্বাসেদরশিংগী মীফম অমসুং বাইলেতরেল চেম্বরশিংগী মীফম য়াওনা রাওন্দতেবলশিংগুম্বা মখল-মখলগী প্রী-সম্মিৎ এক্তিবিতীশিং য়াওগনি। সম্মিৎ অসিদা পোলিসী অমসুং রাজ্য করকার অমসুং মরি লৈনবা কেন্দ্র মন্ত্রালয়না পায়খৎপা থৌরাংশিংগা মরি লৈনবা ইনভেস্তমেন্ত প্রমোসনগীদমক্তা সেসনশিং, বিজিনেস-তু-গবর্নেমেন্ত সেসনশিং, স্তার্তঅপশিং অমসুং একজিবিসনশিং য়াওগনি।
প্রমোসন অসি পান্দম থমগদবা সেক্তরশিংদা মনুং চল্লিবশিং অদুদি তুরিজম এন্দ হোসপিতেলিতী, এগ্রো-ফুদ প্রোসেসিং অমসুং এলাইদ সেক্তরশিং; তেক্সতাইলস, হেন্দলুম অমসুং হেন্দিক্রাফশিং; হেল্থকেয়র; এজুকেসন এন্দ স্কীল দিভেলপমেন্ত; ইনফোর্মেসন তেক্নোলোজী নত্রগা ইনেবল সর্ভিসশিং; ইনফ্রাস্ত্রকচর এন্দ লোজিস্তিক্স; ইনর্জী; অমদি ইন্তর্তেন্মেন্ত এন্দ স্পোর্তসনি।