Prime Minister's Office
PM attends the Defence Investiture Ceremony-2025 (Phase-1)
22 MAY 2025 9:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi attended the Defence Investiture Ceremony-2025 (Phase-1) in Rashtrapati Bhavan, New Delhi today, where Gallantry Awards were presented.
He wrote in a post on X:
“Attended the Defence Investiture Ceremony-2025 (Phase-1), where Gallantry Awards were presented. India will always be grateful to our armed forces for their valour and commitment to safeguarding our nation.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰতিৰক্ষা অভিষেক অনুষ্ঠান-২০২৫ (প্ৰথম পৰ্যায়)ত অংশগ্ৰহণ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
22 MAY 2025 9:02PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি নতুন দিল্লীৰ ৰাষ্ট্ৰপতি ভৱনত অনুষ্ঠিত প্ৰতিৰক্ষা অভিষেক অনুষ্ঠান-২০২৫ (প্ৰথম পৰ্যায়)ত অংশগ্ৰহণ কৰে, য'ত সাহকিকতাৰ বঁটাসমূহ প্ৰদান কৰা হয়।
এক্সৰ এটা পোষ্টত তেওঁ লিখেঃ
“প্ৰতিৰক্ষা অভিষেক অনুষ্ঠান-২০২৫ (প্ৰথম পৰ্যায়)ত অংশগ্ৰহণ কৰিলোঁ, য’ত সাহসিকতাৰ বঁটাসমূহ প্ৰদান কৰা হয়। আমাৰ দেশ ৰক্ষাৰ বাবে তেওঁলোকৰ সাহস আৰু দায়বদ্ধতাৰ বাবে ভাৰতে আমাৰ সশস্ত্ৰ বাহিনীৰ প্ৰতি সদায় কৃতজ্ঞ হৈ থাকিব।”