Prime Minister's Office
PM attends the Defence Investiture Ceremony-2025 (Phase-1)
22 MAY 2025 9:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi attended the Defence Investiture Ceremony-2025 (Phase-1) in Rashtrapati Bhavan, New Delhi today, where Gallantry Awards were presented.
He wrote in a post on X:
“Attended the Defence Investiture Ceremony-2025 (Phase-1), where Gallantry Awards were presented. India will always be grateful to our armed forces for their valour and commitment to safeguarding our nation.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দিফেন্স ইনভেস্তিচর থৌরম – ২০২৫ (ফেজ-১)দা শরুক য়াখ্রে
22 MAY 2025 9:02PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নই দিল্লীগী রাস্ত্রপতি ভবন্দা পাংথোকপা দিফেন্স ইনভেস্তিচর থৌরম – ২০২৫ (ফেজ-১)দা শরুক য়াখ্রে অমসুং গেলেনতরী এৱার্দশু য়েন্থোকখ্রে।
মহাক্না X তা অসুম্না থাগৎখিঃ
“ইনভেস্তিচর থৌরম – ২০২৫ (ফেজ-১)দা শরুক য়াখ্রে অমসুং গেলেনতরী এৱার্দশু য়েন্থোকখ্রে। ভারতনা ঐখোয়গী আর্ম্দ ফোর্সশিংগী মফমদা লৈবাক ঙাক্নবা থৌনা অমসুং পুক্নিং চেৎপগীদমক্তা মতম পুম্বদা ইকায় খুম্নগনি”।