Prime Minister's Office
Administrator of the Union Territory of Dadra & Nagar Haveli and Daman & Diu meets Prime Minister
24 MAY 2025 8:47PM by PIB Delhi
The Administrator of the Union Territory of Dadra & Nagar Haveli and Daman & Diu, Shri Praful K Patel met the Prime Minister, Shri Narendra Modi in New Delhi today.
The Prime Minister’s Office handle posted on X:
“The Administrator of the Union Territory of Dadra & Nagar Haveli and Daman & Diu, Shri @prafulkpatel, met PM @narendramodi.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দদ্রা অমসুং নগর হবেলী অমদি দামন অমসুং দিয়ুগী লৈঙাক্লোইগা প্রধান মন্ত্রীগা উন্নখ্রে
24 MAY 2025 8:47PM by PIB Imphal
দদ্রা অমসুং নগর হবেলী অমদি দামন অমসুং দিয়ুগী লৈঙাক্লোই শ্রী প্রফুল কে. পতেলগা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা ঙসি নই দিল্লীদা উন্নখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙগী হেন্দলনা Xতা অসুম্না থাগৎখিঃ
“দদ্রা অমসুং নগর হবেলী অমদি দামন অমসুং দিয়ুগী লৈঙাক্লোই শ্রী @prafulkpatel না প্রধান মন্ত্রী @narendramodi গা উন্নখ্রে।”