Prime Minister's Office
PM shares an article on Bastar's journey from insurgency to integration reflecting the power of people-centric governance
26 MAY 2025 3:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article by Chief Minister of Chhattisgarh, Shri Vishnu Deo Sai which delves into Bastar's journey from insurgency to integration, reflecting the power of people-centric governance.
The Prime Minister’s Office handle responding to a post by CMO Chattisgarh on X wrote:
“Bastar's journey from insurgency to integration reflects the power of people-centric governance. CM Shri @vishnudsai shares how tribal welfare, security, and development are scripting a new chapter for Chhattisgarh. A must read!"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে বষ্টৰৰ বিদ্ৰোহৰ পৰা সংহতিলৈ যাত্ৰাৰ বিষয়ে জনতা-কেন্দ্ৰিক শাসনৰ শক্তিক প্ৰতিফলিত কৰা এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰে
26 MAY 2025 3:07PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ছত্তীশগড়ৰ মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী বিষ্ণু দেও ছাইৰ এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰে, য’ত জনতা-কেন্দ্ৰিক শাসনৰ শক্তিক প্ৰতিফলিত কৰি বষ্টৰৰ বিদ্রোহৰ পৰা সংহতিলৈ যাত্ৰাৰ বিষয়ে আলোচনা কৰা হৈছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয় হেণ্ডলে এক্সত ছত্তীশগড়ৰ চিএমঅ’ৰ এটা পোষ্টত প্ৰতিক্ৰিয়া ব্যক্ত কৰি লিখিছে :
“বষ্টৰৰ বিদ্ৰোহৰ পৰা সংহতিৰ যাত্ৰাই জনতা-কেন্দ্ৰিক শাসনৰ শক্তিক প্ৰতিফলিত কৰিছে। মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী @vishnudsai য়ে কেনেদৰে জনজাতীয় কল্যাণ, নিৰাপত্তা আৰু উন্নয়নে ছত্তীশগড়ৰ বাবে এক নতুন অধ্যায়ৰ সূচনা কৰিছে সেই বিষয়ে শ্বেয়াৰ কৰিছে। এয়া নিশ্চয়কৈ পঠনীয়!”