Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates the Indian contingent at 2025 Asian Athletics Championships for their stupendous performance
02 JUN 2025 3:01PM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi, has praised the Indian contingent for their stupendous performance at the recently held 2025 Asian Athletics Championships in South Korea."The hard work and determination of every athlete were clearly visible throughout the tournament", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X :
"India is proud of our contingent for their stupendous performance at the recently held 2025 Asian Athletics Championships in South Korea. The hardwork and determination of every athlete were clearly visible throughout the tournament. Best wishes to the athletes for their future endeavours."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইন্দিয়ন কন্তিজেন্তবু 2025 এসিয়ন এথলেতিক্স চেম্পিয়নশিপ্সতা মখোয়না উৎখিবা শীংথানীংঙাই ওইবা পরফোর্মেন্সকীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
02 JUN 2025 3:01PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা খা কোরিয়াদা হন্দক্তা পাংথোকখিবা 2025 এসিয়ন এথলেতিক্স চেম্পিয়নশিপ্সতা ইন্দিয়ন কন্তিঞ্জেন্তনা উৎখিবা মখোয়গী শীংথানীংঙাই ওইবা পরফোর্মেন্সকীদমক থাগৎখ্রে। “এথলেৎ খুদিংমক্কী হোৎনবা কনবা অমসুং অখাং খনবা অদু তোর্নামেন্ত অদুদা ময়েক শেংনা উবা ফংখি”, হায়না শ্রী মোদীনা ফোংদোকখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
"ভারতনা খা কোরিয়াদা হন্দক্তা পাংথোকখিবা 2025 এসিয়ন এথলেতিক্স চেম্পিয়নশিপ্সতা ইন্দিয়ন কন্তিঞ্জেন্তনা উৎখিবা মখোয়গী শীংথানীংঙাই ওইবা পরফোর্মেন্সকীদমক চাউথোকচাবা পোকই। এথলেৎ খুদিংমক্কী হোৎনবা কনবা অমসুং অখাং খনবা অদু তোর্নামেন্ত অদুদা ময়েক শেংনা উবা ফংখি। মখোয়গী তুংলমচৎকীদমক এথলেৎশিংদা য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।"