Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates wrestlers for their phenomenal performance in the Ulaanbaatar Open 2025
02 JUN 2025 8:01PM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi, has congratulated the wrestlers for their phenomenal performance at the 3rd Ranking Series in the Ulaanbaatar Open 2025. "Our Nari Shakti has given their best ever performance at the Ranking Series, making this feat even more memorable. This sporting performance will inspire several upcoming athletes", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X :
"India’s accomplishments in sports continue! Congrats to our wrestlers for their phenomenal performance at the 3rd Ranking Series in the Ulaanbaatar Open 2025, bringing home 21 medals including 6 Golds. Our Nari Shakti has given their best ever performance at the Ranking Series, making this feat even more memorable. This sporting performance will inspire several upcoming athletes."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রেস্তলরশিংবু উলানবতার ওপন 2025দা উৎখিবা মখোয়গী শীংথানীংঙাই ওইবা পরফোর্মেন্সকীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
02 JUN 2025 8:01PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রেস্তলরশিংবু উলানবতার ওপন 2025গী 3শুবা রেঙ্কিং সিরিজতা উৎখিবা মখোয়গী শীংথানীংঙাই ওইবা পরফোর্মেন্সকীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। “ঐখোয়গী নারী শক্তিনা রেঙ্কিং সিরিজতা মখোয়গী খ্বাইদগী ফজবা পরফোর্মেন্স উৎতুনা মায়পাকপা অসি হেন্না কাউঙমদবা ওইহল্লি। স্পোর্তিং পরফোর্মেন্স অসিনা হৌরক্লিবা এথলেৎ কয়ামরুমদা ইথিল পীরগনি”, হায়না শ্রী মোদীনা ফোংদোকখি।
X তা পোস্ত তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়:
“স্পোর্তস্তা ভারতকী মায়পাকপশিং অসি মখা চত্থরি! গোল্দ 6 য়াওনা মেদল 21 লৌরকখিবা রেস্তলরশিংবু উলানবতার ওপন 2025গী 3শুবা রেঙ্কিং সিরিজতা উৎখিবা মখোয়গী শীংথানীংঙাই ওইবা পরফোর্মেন্সকীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। ঐখোয়গী নারী শক্তিনা রেঙ্কিং সিরিজতা মখোয়গী খ্বাইদগী ফজবা পরফোর্মেন্স উৎতুনা মায়পাকপা অসি হেন্না কাউঙমদবা ওইহল্লি। স্পোর্তিং পরফোর্মেন্স অসিনা হৌরক্লিবা এথলেৎ কয়ামরুমদা ইথিল পীরগনি”।