Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Gukesh for his first-ever win against Magnus Carlsen in Norway Chess 2025
02 JUN 2025 8:06PM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi, has congratulated Gukesh for his first-ever win against Magnus Carlsen in Round 6 of Norway Chess 2025."Congratulations to him for triumphing over the very best. His first-ever win against Magnus Carlsen in Round 6 of Norway Chess 2025 showcases his brilliance and dedication", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X;
"An exceptional achievement by Gukesh! Congratulations to him for triumphing over the very best. His first-ever win against Magnus Carlsen in Round 6 of Norway Chess 2025 showcases his brilliance and dedication. Wishing him continued success in the journey ahead."
@DGukesh

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গুকেশনা নোরৱে চেস 2025দা মেগনস কার্লসনগী মায়োক্তা ইহান হান্না থোইখিবা অদুগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
02 JUN 2025 8:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুকেশনা নোরৱে চেস 2025কী রাউন্দ 6তা মেগনস কার্লসনগী মায়োক্তা ইহান হান্না থোইখিবা অদুগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। “য়াম্না ফজবা মায়পাকপা অদুগীদমক মহাক্কী মফমদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। নোরৱে চেস 2025কী রাউন্দ 6তা মেগনস কার্লসনগী মায়োক্তা ইহান হান্না থোইখিবা অসিনা মহাক্কী হৈ-শিংবা অমসুং কত্থোকপা অদু উৎলি”, হায়না শ্রী মোদীনা ফোংদোকখি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌরদুনা হায়;
"গুকেশকী থোইদোক হেন্দোকপা মায়পাকপা অমা! য়াম্না ফজবা মায়পাকপা অদুগীদমক মহাক্কী মফমদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। নোরৱে চেস 2025কী রাউন্দ 6তা মেগনস কার্লসনগী মায়োক্তা ইহান হান্না থোইখিবা অসিনা মহাক্কী হৈ-শিংবা অমসুং কত্থোকপা অদু উৎলি। তুংগী খোঙচৎতা মহাক্না মখা তানা মায়পাকপা ওইনবা য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।"
@DGukesh