Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on 11 transformative reforms in the renewable energy sector over the last 11 years
04 JUN 2025 1:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article on 11 transformative reforms in the renewable energy sector over the last 11 years.
Responding to the article written by Union Minister, Shri Pralhad Joshi, the Prime Minister's Office posted on X;
"Union Minister Shri @JoshiPralhad highlights 11 transformative reforms in the renewable energy sector over the last 11 years – Have a read!"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হৌখিবা চহি ১১ সিদা রিনিউএবল ইনর্জী সেক্তরদা পুরকখিবা ত্রান্সফোর্মেতিব রিফোর্ম ১১ গী মরমদা ইবা আর্তিকল শেয়র তৌখ্রে
04 JUN 2025 1:33PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হৌখিবা চহি ১১ সিদা রিনিউএবল ইনর্জী সেক্তরদা পুরকখিবা ত্রান্সফোর্মেতিব রিফোর্ম ১১ গী মরমদা ইবা আর্তিকল শেয়র তৌখ্রে‍।
কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী প্রহ্লাদ জোসীনা ইবা আর্তিকল অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা X অসুম্না থাগৎলকখি;
"কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী @JoshiPralhad না হৌখিবা চহি ১১ সিদা রিনিউএবল ইনর্জী সেক্তরদা পুরকখিবা ত্রান্সফোর্মেতিব রিফোর্ম ১১ গী মরমদা পুথোক্তুনা থম্লি – অমুক্তং পাবিয়ু!”