Prime Minister's Office
Prime Minister shares article on India’s energy sector undergoing a structural transformation with a strong push for affordable and clean energy in last 11 years
04 JUN 2025 1:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article written by Union Minister, Shri Hardeep Singh Puri on India’s energy sector undergoing a structural transformation with a strong push for affordable and clean energy in last 11 years.
Responding to the article by Union Minister, the Prime Minister's Office posted on X;
"In the last 11 years, India’s energy sector has undergone a structural transformation with a strong push for affordable and clean energy through reforms, green initiatives and focus on self-reliance. Do read this insightful article by Union Minister Shri @HardeepSPuri."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হৌখিবা চহি 11দা মমল হোংবা অমসুং ক্লীন ইনর্জীগীদমক পাউনা শাহৌ পীবগা লোয়ননা ভারতকী ইনর্জী সেক্তরদা স্ত্রকচরগী ওইবা অওনবা অমা পুরক্লিবা অসিগী মতাংদা আর্তিকল শেয়র তৌখ্রে
04 JUN 2025 1:36PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী হরদীপ সিংহ পুরিনা হৌখিবা চহি 11দা মমল হোংবা অমসুং ক্লীন ইনর্জীগীদমক পাউনা শাহৌ পীবগা লোয়ননা ভারতকী ইনর্জী সেক্তরদা স্ত্রকচরগী ওইবা অওনবা অমা পুরক্লিবা অসিগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে।
কেন্দ্রগী মন্ত্রীনা ইবা আর্তিকল অদুদা পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা Xতা পোস্ত তৌখি;
"হৌখিবা চহি 11দা রিফোর্মশিং, গ্রীন ইনিসিএতিবশিং অমসুং আত্মনির্ভরদা মীৎয়েং থম্বগী খুত্থাংদা মমল হোংবা অমসুং ক্লীন ইনর্জীগীদমক পাউনা শাহৌ পীবগা লোয়ননা ভারতকী ইনর্জী সেক্তরদা স্ত্রকচরগী ওইবা অওনবা অমা পুরক্লি। কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @HardeepSPuriনা ইবা কান্নরবা আর্তিকল অসি পাবীয়ু।"