Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on how Indian Railways is playing a key role in building a greener future
05 JUN 2025 11:55AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi shared an article written by Union Minister for Railways, Shri Ashwini Vaishnaw on how Indian Railways is playing a key role in building a greener future. Shri Modi said that with rapid electrification and a shift to clean energy, it is on track to achieve net zero emissions.
Responding to the article written by Union Minister, the Prime Minister's Office posted on X;
"On World Environment Day, Railways Minister Shri @AshwiniVaishnaw shares how Indian Railways is playing a key role in building a greener future. With rapid electrification and a shift to clean energy, it is on track to achieve net zero emissions."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইন্দিয়ন রেলৱেজনা করম্না হেন্না গ্রীন ওইবা তুংলমচৎ অমা শেম্বদা মরু ওইবা থৌদাং অমা লৌবগে হায়বগী মতাংদা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
05 JUN 2025 11:55AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেন্দ্রগী রেলৱেজ মন্ত্রী, শ্রী অশ্বিনি ভৈশ্নোনা ইন্দিয়ন রেলৱেজনা করম্না হেন্না গ্রীন ওইবা তুংলমচৎ অমা শেম্বদা মরু ওইবা থৌদাং অমা লৌবগে হায়বগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি খোঙজেল য়াংনা ইলেক্ত্রিফিকেসন তৌবা অমসুং ক্লীন ইনর্জীদা হোংলকপা অসিগা লোয়ননা নেৎ জিরো ইমিসনশিং ফংনবা লম্বেলদা চংশিল্লি।
কেন্দ্রগী মন্ত্রীনা ইবা আর্তিকলদা পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা Xতা পোস্ত তৌখি;
"মালেমগী অকোইবগী ফীভমগী নুমিৎ অসিদা রেলৱেজ মন্ত্রী শ্রী @AshwiniVaishnawনা ইন্দিয়ন রেলৱেজনা করম্না হেন্না গ্রীন ওইবা তুংলমচৎ অমা শেম্বদা মরু ওইবা থৌদাং অমা লৌবগে হায়বগী মতাংদা শেয়র তৌখ্রে। খোঙজেল য়াংনা ইলেক্ত্রিফিকেসন তৌবা অমসুং ক্লীন ইনর্জীদা হোংলকপা অসিগা লোয়ননা নেৎ জিরো ইমিসনশিং ফংনবা লম্বেলদা চংশিল্লি।"