Prime Minister's Office
The Tricolour flies high over the Chenab Rail Bridge: PM
06 JUN 2025 2:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has celebrated the hoisting of the tricolour on the iconic Chenab Rail Bridge describing it as a moment of immense national pride and a testament to India’s growing capability to build futuristic infrastructure in the most challenging terrains.
In a post on X, the Prime Minister said;
"The Tricolour flies high over the Chenab Rail Bridge!
It’s a feeling of immense pride that this bridge seamlessly blends ambition with execution, reflecting India’s growing capability to build futuristic infrastructure in the most challenging terrains."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଚେନାବ ରେଳ ସେତୁ ଉପରେ ଗର୍ବରେ ଉଡୁଛି ତ୍ରିରଙ୍ଗା : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
06 JUN 2025 2:59PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଚେନାବ ରେଳ ସେତୁ ଉପରେ ତ୍ରିରଙ୍ଗା ଉତ୍ତୋଳନ ଉତ୍ସବ ପାଳନ କରିଛନ୍ତି । ଏହି ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏହାକୁ ଜାତୀୟ ଗର୍ବର ମୁହୂର୍ତ୍ତ ବୋଲି କହିବା ସହ ସବୁଠାରୁ ଆହ୍ୱାନପୂର୍ଣ୍ଣ ଭୂଖଣ୍ଡରେ ଅତ୍ୟାଧୁନିକ ଭିତ୍ତଭୂମି ନିର୍ମାଣରେ ଭାରତର ବର୍ଦ୍ଧିତ କ୍ଷମତାର ପ୍ରମାଣ ବୋଲି ବର୍ଣ୍ଣନା କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଚେନାବ ରେଳ ସେତୁ ଉପରେ ଗର୍ବରେ ଉଡେ ତ୍ରିରଙ୍ଗା !
ଏହା ଅତ୍ୟନ୍ତ ଗର୍ବର ବିଷୟ ଯେ ଏହି ସେତୁ ନିର୍ବିଘ୍ନରେ କାର୍ଯ୍ୟାନ୍ୱୟନ ସହିତ ମହତ୍ୱାକାଂକ୍ଷାର ମିଶ୍ରଣ ଅଟେ । ଭାରତର ସବୁଠାରୁ ଆହ୍ୱାନପୂର୍ଣ୍ଣ ଭୂଖଣ୍ଡରେ ଅତ୍ୟାଧୁନିକ ଭିତ୍ତଭୂମି ନିର୍ମାଣରେ ଦେଶର ବର୍ଦ୍ଧିତ କ୍ଷମତାକୁ ପ୍ରଦର୍ଶିତ କରୁଛି ।”