Prime Minister's Office
Prime Minister greets everyone on Eid-ul-Adha
07 JUN 2025 9:09AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted everyone on the occasion of Eid-ul-Adha.
In a X post, the Prime Minister said;
"Best wishes on Eid ul-Adha. May this occasion inspire harmony and strengthen the fabric of peace in our society. Wishing everyone good health and prosperity."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঈদ-উল-অধা লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
07 JUN 2025 9:09AM by PIB Imphal
ঈদ-উল-অধা থৌরম লাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঈদ-উল-অধা থৌরমগী য়াইফ পাউজেল পীজরি। থৌরম অসিনা ঐখোয়গী খুন্নাইদা নুংশিন্না হিংমিন্নবা অমসুং হেন্না শান্তি পুরকপা ওইরসনু। মীওই খুদিংমক হকচাং ফনা অমসুং নুংঙাই য়াইফনবা হিংনবা পাউজেল পীজরি”।