Prime Minister's Office
Prime Minister urges everyone to take part in survey on the NaMo App on India’s growth journey
09 JUN 2025 2:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged everyone to take part in survey on the NaMo App on India’s growth journey over the last 11 years. Shri Modi also shared a link of portal where anyone can take part in Jan Man Survey about India’s growth journey over the last 11 years.
The Prime Minister posted on X;
"Your views matter the most! Take part in this survey on the NaMo App and let us know how you view India’s growth journey over the last 11 years. #11YearsOfSeva"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীপুম খুদিংমক্তা ভারতকী চাওখৎপগী খোংচৎ অসি নমো এপ্তা সর্ভে তৌবদা শরুক য়ানবা হায়খ্রে
09 JUN 2025 2:09PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীপুম খুদিংমক্তা ভারতকী চাওখৎপগী চহী 11 গী খোংচৎ অসি নমো এপ্তা সর্ভে তৌবদা শরুক য়ানবা হায়খ্রে। শ্রী মোদীনা হৌখিবা চহী 11 গী ভারতকী চাওখৎপগী খোংচৎ অসিদা মীপুম খুদিংনা নমো এপ্তা সর্ভেদা শরুক য়াবা য়ানবা লিঙ্ক অমসু শেয়র তৌখি। .
প্রধানা মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌরকখিবদা;
"অদোমগী ভিয়ু অসি খ্বাইদগী মথৌ তাই! নমো এপ্তা সর্ভে অসি শরুক য়াবিয়ু অমসুং হৌখিবা চহী 11 গী ভারতকী চাওখৎপগী খোংচৎ অসি করম তৌবগে হায়বদু খংমিন্নসি #11YearsOfSeva"