Prime Minister's Office
Prime Minister urges everyone to take part in survey on the NaMo App on India’s growth journey
09 JUN 2025 2:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged everyone to take part in survey on the NaMo App on India’s growth journey over the last 11 years. Shri Modi also shared a link of portal where anyone can take part in Jan Man Survey about India’s growth journey over the last 11 years.
The Prime Minister posted on X;
"Your views matter the most! Take part in this survey on the NaMo App and let us know how you view India’s growth journey over the last 11 years. #11YearsOfSeva"

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭାରତର ଅଭିବୃଦ୍ଧି ଯାତ୍ରା ଉପରେ ନାମୋ ଆପ୍‌ର ସର୍ଭେରେ ଅଂଶଗ୍ରହଣ କରିବାକୁ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଅନୁରୋଧ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
09 JUN 2025 2:09PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗତ ୧୧ ବର୍ଷ ମଧ୍ୟରେ ଭାରତର ଅଭିବୃଦ୍ଧି ଯାତ୍ରା ଉପରେ ନାମୋ ଆପ୍‌ରେ ହୋଇଥିବା ସର୍ଭେରେ ଅଂଶଗ୍ରହଣ କରିବାକୁ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଅନୁରୋଧ କରିଛନ୍ତି । ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ପୋର୍ଟାଲର ଏକ ଲିଙ୍କ ମଧ୍ୟ ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି, ଯେଉଁଠାରେ ଗତ ୧୧ ବର୍ଷ ମଧ୍ୟରେ ଭାରତର ଅଭିବୃଦ୍ଧି ଯାତ୍ରା ଉପରେ କରାଯାଉଥିବା ଜନ ମନ ସର୍ଭେରେ ଯେକେହି ଅଂଶଗ୍ରହଣ କରିପାରିବେ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
“ଆପଣଙ୍କ ମତାମତ ସବୁଠାରୁ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ଅଟେ! ନାମୋ ଆପ୍‌ରେ ଏହି ସର୍ଭେରେ ଅଂଶଗ୍ରହଣ କରନ୍ତୁ ଏବଂ ବିଗତ ୧୧ ବର୍ଷ ମଧ୍ୟରେ ଭାରତର ଅଭିବୃଦ୍ଧି ଯାତ୍ରାକୁ ଆପଣ କିପରି ଦେଖୁଛନ୍ତି, ତାହା ଆମକୁ ଜଣାନ୍ତୁ ।”