Prime Minister's Office
Prime Minister urges everyone to take part in survey on the NaMo App on India’s growth journey
09 JUN 2025 2:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged everyone to take part in survey on the NaMo App on India’s growth journey over the last 11 years. Shri Modi also shared a link of portal where anyone can take part in Jan Man Survey about India’s growth journey over the last 11 years.
The Prime Minister posted on X;
"Your views matter the most! Take part in this survey on the NaMo App and let us know how you view India’s growth journey over the last 11 years. #11YearsOfSeva"

प्रधानमन्त्रीको कार्यालय
प्रधानमन्त्रीद्वारा सबैलाई भारतको विकास यात्रामाथि नमो एपमा सर्वेक्षणमा भाग लिन आग्रह
09 JUN 2025 2:09PM by PIB Gangtok
प्रधानमन्त्री श्री नरेन्द्र मोदीले सबै मानिसलाई विगत 11 वर्षमा भारतको विकास यात्रामाथि नमो एपमा सर्वेक्षणमा भाग लिन आग्रह गरेका छन्। श्री मोदीले एउटा पोर्टलको लिङ्क पनि साझा गरेका छन्, जहाँ कुनै पनि व्यक्तिले विगत 11 वर्षमा भारतको विकास यात्राबारे जन मन सर्वेक्षणमा भाग लिनसक्छन।
प्रधानमन्त्रीले एक्समा यस्तो पोस्ट गरेका छन् :
“तपाईंहरूको विचार सबैभन्दा महत्त्वपूर्ण छ! नमो एपमा यस सर्वेक्षणमा सामेल भई विगत 11 वर्षमा भारतको विकास यात्रालाई कसरी हेर्नुहुन्छ भन्ने हामीलाई बताउनुहोस्। #11YearsOfSeva"