Prime Minister's Office
Prime Minister urges everyone to take part in survey on the NaMo App on India’s growth journey
09 JUN 2025 2:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged everyone to take part in survey on the NaMo App on India’s growth journey over the last 11 years. Shri Modi also shared a link of portal where anyone can take part in Jan Man Survey about India’s growth journey over the last 11 years.
The Prime Minister posted on X;
"Your views matter the most! Take part in this survey on the NaMo App and let us know how you view India’s growth journey over the last 11 years. #11YearsOfSeva"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰতৰ বিকাশৰ যাত্ৰা সম্পৰ্কীয় নমো এপৰ সমীক্ষাত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ সকলোকে আহ্বান জনালে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
09 JUN 2025 2:09PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিগত ১১ বছৰত ভাৰতৰ বিকাশৰ যাত্ৰাকলৈ প্ৰস্তুত কৰা নমো এপৰ সমীক্ষাত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ সকলোকে আহ্বান জনাইছে। শ্ৰী মোদীয়ে পৰ্টেলৰ এটা লিংকো শ্বেয়াৰ কৰে , য’ত যিকোনো ব্যক্তিয়ে বিগত ১১ বছৰত ভাৰতৰ বিকাশৰ যাত্ৰাৰ বিষয়ে জন মন জৰীপত অংশগ্ৰহণ কৰিব পাৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে;
"আপোনাৰ মতামত আটাইতকৈ গুৰুত্বপূৰ্ণ! NaMo App ত এই সমীক্ষাত অংশগ্ৰহণ কৰক আৰু আমাক জনাওক যে আপুনি যোৱা ১১ বছৰত ভাৰতৰ বিকাশৰ যাত্ৰাক কেনেদৰে প্ৰত্যক্ষ কৰিছে। #11YearsOfSeva"