Prime Minister's Office
Prime Minister hails unprecedented growth of India's Defence sector in last 11 Years, strengthening Self-Reliance and Modernisation
10 JUN 2025 9:47AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today said that over the past 11 years, India has witnessed remarkable advancements in its defence sector, marked by a clear focus on modernisation and self-reliance in defence production.
Prime Minister expressed pride in the collective resolve of the people of India and the unwavering determination to propel India towards greater self-sufficiency and technological excellence in defence.
Responding to a post on X by MyGovIndia, Shri Modi stated:
“The last 11 years have marked significant changes in our defence sector, with a clear focus on both modernisation and becoming self reliant when it comes to defence production. It is gladdening to see how the people of India have come together with the resolve of making India stronger! #11YearsOfRakshaShakti”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হৌখিবা চহি 11 অসিদা মরোমদোম লেপচবা ঙম্বা অমসুং মোদর্নাইজেসন মপাঙ্গল কনখৎহন্দুনা ভারতকী দিফেন্স সেক্তদা অমুক ওইখিদ্রিবা মওংদা গ্রোথ লৈরক্লিবা অসি থাগৎখ্রে
10 JUN 2025 9:47AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হায়খি মদুদি দিফেন্স প্রদক্সনদা মোদর্নাইজেসন অমসুং মরোমদোম লেপচবা ঙম্নবা হোৎনবদা ময়েক শেংনা মীৎয়েং থমদুনা হৌখিবা চহি 11 অসিদা ভারতনা মাগী দিফেন্স সেক্তরদা শীংথানীংঙাই ওইনা খুমাং চাউশিনবা উবা ফংখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী মীয়ামগী অপুনবা ফিরেপ অমসুং দিফেন্সতা হেন্না মশাগী অৱাৎপা লৈতনবা হোৎনবা অমসুং তেক্নোলোজীকেল এক্সিলেন্স অসিগী মাইকৈদা ভারতপু শাহৌ পীনবা হনবা লৈতনা হোৎনরিবা অসিদা চাউথোকচবা ফোংদোকখ্রে।
মাইগোবইন্দিয়ানা Xতা তৌখিবা পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়খি:
“দিফেন্স প্রদক্সনদা মোদর্নাইজেসন অমসুং মরোমদোম লেপচবা ঙম্নবা হোৎনবা অনিমক্তা ময়েক শেংনা মীৎয়েং চংবগা লোয়ননা ঐখোয়গী দিফেন্স সেক্তরদা হৌখিবা চহি 11 অসিদা শীংথানীংঙাই ওইনা খুমাং চাউশিনবা উবা ফংখ্রে। ভারতপু হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা ফিরেপকা লোয়ননা ভারতকী মীয়ামনা অমত্তা ওইনা পুনশিল্লিবা অসি য়াম্না নুংঙাই! #11YearsOfRakshaShakti”