Prime Minister's Office
PM shares an article on how India's Technical Textiles Sector is witnessing rapid growth
10 JUN 2025 12:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article on how India's technical textiles sector is undergoing a transformative phase, propelled by key government initiatives such as the National Technical Textiles Mission (NTTM) and the Production Linked Incentive (PLI) scheme. These efforts are significantly enhancing domestic manufacturing, fostering innovation, and driving exports, positioning India as a global leader in technical textiles.
Responding to a post by Union Minister Shri Giriraj Singh on X, Shri Modi said:
“India's technical textiles sector is witnessing rapid growth, driven by key initiatives like the National Technical Textiles Mission and the PLI scheme. These efforts are boosting manufacturing, innovation and exports, positioning India as a global leader, writes Union Minister Shri @girirajsinghbjp.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভারতকী তেক্নিকেল তেক্সতাইল্স সেক্তরদা করম্না খোঙজেল য়াংনা গ্রোথ লৈরকপগে হায়বগী মতাংদা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
10 JUN 2025 12:39PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নেস্নেল তেক্নিকেল তেক্সতাইল্স মিসন (NTTM) অমসুং প্রদক্সন লিঙ্ক ইনসেন্তিব (PLI) স্কিমগুম্বা মরু ওইবা সরকারগী ইনিসিএতিবশিংনা শাহৌ পীদুনা করম্না ভারতকী তেক্নিকেল তেক্সতাইল্স সেক্তরনা ত্রান্সফোর্মেতিব ফেস অমদা চংশিনবগে হায়বগী মতাংদা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে। খোঙথাংশিং অসিনা দোমেস্তিক মেন্যুফেকচরিং চাউনা হেনগৎহল্লি, ইন্নোভেসন থৌগৎলি অমসুং এক্সপোর্তশিং শাহৌ পীরি অমসুং ভারতপু তেক্নিকেল তেক্সতাইল্সতা মালেমগী লুচিংবা অমা ওইহল্লি।
Xতা কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী গিরিরাজ সিংহনা তৌখিবা পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়:
“নেস্নেল তেক্নিকেল তেক্সতাইল্স মিসন অমসুং PLI স্কিমগুম্বা মরু ওইবা ইনিসিএতিবশিংনা শাহৌ পীদুনা ভারতকী তেক্নিকেল তেক্সতাইল্স সেক্তরনা চাউনা গ্রোথ লৈবা উবা ফংলি। খোঙথাংশিং অসিনা মেন্যুফেকচরিং, ইন্নোভেসন অমসুং এক্সপোর্তশিং শাহৌ পীরি অমসুং ভারতপু তেক্নিকেল তেক্সতাইল্সতা মালেমগী লুচিংবা অমা ওইহল্লি, হায়না কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @girirajsinghbjpনা ইরি।”