Prime Minister's Office
PM shares an article highlighting expansion of India's sports infrastructure in last 11 years
10 JUN 2025 12:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article highlighting expansion of India's sports infrastructure in the last 11 years. He added that this transformation propels India towards becoming a global sporting powerhouse.
Responding to a post by Union Minister Dr. Mansukh Mandaviya on X, Shri Modi said:
“Union Minister Shri @mansukhmandviya highlights how India's sports infrastructure has expanded at an unprecedented scale in the last 11 years. With youth at its core, this transformation is propelling India towards becoming a global sporting powerhouse.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না হৌখিবা চহি 11দা ভারতকী স্পোর্তস ইনফ্রাস্ত্রকচর পাকথোক চাউথোরক্লি হায়বা উৎলিবা আর্তিকেল অমা শেয়র তৌখ্রে
10 JUN 2025 12:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হৌখিবা চহি 11 অসিদা ভারতকী স্পোর্তস ইনফ্রাস্ত্রকচরনা পাকথোক চাউথোরক্লি হায়বা উৎলিবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে। মহাক্না মখা তারদুনা হায়খি মদুদি মসিগী অওনবা অসিনা ভারতপু মালেমগী স্পোর্তিং পাৱরহাউস ওইনবা মাইকৈদা শাহৌ পীরি।
Xতা কেন্দ্রগী মন্ত্রী মনসুখ মন্দাবিয়ানা তৌখিবা পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়:
“কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @mansukhmandviyaনা করম্না ভারতকী স্পোর্তস ইনফ্রাস্ত্রকচরনা হৌখিবা চহি 11 অসিদা অমুক্তা ওইখিদ্রিবা স্কেল অমদা পাকথোক চাউথোকখিবগে উৎখ্রে। নহাশিংবু মরু ওইনা লৌবগা লোয়ননা অওনবা অসিনা ভারতপু মালেমগী স্পোর্তিং পাৱরহাউস অমা ওইহন্নবা মাইকৈদা শাহৌ পীরি।”