Prime Minister's Office
PM expresses grief over Ahmedabad tragedy, assures swift and effective assistance
12 JUN 2025 4:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has expressed profound grief and shock over the tragic incident in Ahmedabad today. He stated that the tragedy has stunned and saddened the nation and described it as heartbreaking beyond words.
Shri Modi said that he has been in continuous communication with Ministers and relevant authorities to ensure swift and effective assistance to those impacted.
In a post on X, he wrote:
“The tragedy in Ahmedabad has stunned and saddened us. It is heartbreaking beyond words. In this sad hour, my thoughts are with everyone affected by it. Have been in touch with Ministers and authorities who are working to assist those affected.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অহমেদবাদকী অৱাবা থৌদোক প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে, য়াংনা অমসুং মপুংফানা মতেং পাংনবা থাজবা পীখ্রে
12 JUN 2025 4:15PM by PIB Imphal
ঙসি থৌদোকখিবা অহমেদবাদকী অৱাবা থৌদোক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না হায়খি মদুদি অৱাবা থৌদোক অসিনা অঙকপা ফাওহল্লে অমসুং লৈবাক অসি ৱাহল্লে অমসুং মসিনা ৱাহৈশিংনা ফোঙদোকপা ঙম্বগী ৱাংমদা থম্মোয় কায়হল্লে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মহাক্না মিনিস্তরশিংগা লেপ্তনা পাউ ফাওনরি অমসুং মরী লৈনবা ওথোরিতিশিংনা অৱাবা তারবশিংদা য়াংনা অমসুং মপুংফানা মতেং পাংগনি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অহমেদবাদকী অৱাবা থৌদোক অসিনা ঐখোয় থম্মোয় কায়হল্লে। মসিনা ৱাহৈশিংনা ফোঙদোকপা ঙম্বগী ৱাংমদা থম্মোয় কায়হল্লে। ৱারবা মতম অসিদা থৌদোক অসিনা অৱাবা তাহল্লবশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। মিনিস্তরশিংগা লেপ্তনা পাউ ফাওনরি অমসুং মরী লৈনবা ওথোরিতিশিংনা অৱাবা তারবশিংদা য়াংনা অমসুং মপুংফানা মতেং পাংগনি”।