Prime Minister's Office
Prime Minister meets injured in the aftermath of tragic plane crash in Ahmedabad
PM chairs a Review Meeting on Ahmedabad Air Tragedy
13 JUN 2025 2:14PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi visited Ahmedabad today in the wake of the tragic plane crash that claimed numerous lives. Expressing solidarity with the affected families, Shri Modi met those injured in the aftermath, including the lone survivor, and assured them of the nation’s unwavering support during this difficult time.
PM also chaired a review meeting at Ahmedabad Airport with top authorities to assess the ongoing relief and recovery efforts.
In separate posts on X, Shri Modi stated:
“Met those injured in the aftermath of the tragic plane crash in Ahmedabad, including the lone survivor and assured them that we are with them and their families in this tough time. The entire nation is praying for their speedy recovery.”
“Chaired a review meeting at Ahmedabad Airport with top authorities.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অহমেদবাদকী তমথিরবা প্লেন কায়বদা শোক্লবা মীওইশিংগা উনখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা লুচিংদুনা অহমেদবাদ এয়র ত্রেজেদি হন্না য়েংশিনবা মীফম অমা পাংথোকখ্রে
13 JUN 2025 2:14PM by PIB Imphal
প্লেন কায়বদা মীওই কয়া লৈখিদবদগী ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অহমেদবাদতা চৎখ্রে। থৌদোক অদুদা হিংহৌরবা অমতা ঙাইরবা মীওই অদু য়াওনা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী মীওইশিং অমসুং অশোকপা মীওইশিংগা প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে অমসুং ৱারবা মতম অসিদা লৈবাক অসিনা মখোয়গীদমক লেপ্লি হায়না মহাক্না মখোয়দা থাজবা পীখি।
হৌজিক চৎথরিবা মী কনবা অমসুং মতেং পাংবগী থবকশিং য়েংশিন্নবা মকোক থোংবা ওথোরিতিশিংগা লোয়ননা প্রধান মন্ত্রীনা লুচিংদুনা অহমেদবাদ এয়রপোর্ততা হন্না য়েংশিনবা মীফম অমা পাংথোকখ্রে।
এক্সতা তোঙান তোঙানবা পোস্তশিংদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“থৌদোক অদুদা হিংহৌরবা অমতা ঙাইরবা মীওই অদু য়াওনা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী মীওইশিং অমসুং অশোকপা মীওইশিংগা উনখ্রে অমসুং ৱারবা মতম অসিদা লৈবাক অসিনা মখোয়গীদমক লেপ্লি হায়না মখোয়দা থাজবা পীখি। মখোয় অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা লৈবাক পুম্নমক্না থৌনিজরি”।
“মকোক থোংবা ওথোরিতিশিংগা লোয়ননা প্রধান মন্ত্রীনা লুচিংদুনা অহমেদবাদ এয়রপোর্ততা হন্না য়েংশিনবা মীফম অমা পাংথোকখ্রে”।