Prime Minister's Office
Prime Minister of Israel speaks to PM regarding the evolving situation in region
13 JUN 2025 7:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi spoke with Prime Minister of Israel, H.E. Mr. Benjamin Netanyahu today regarding the evolving situation in the region.
During the discussion, Prime Minister Netanyahu briefed Shri Modi on recent developments, while the Indian Prime Minister conveyed India’s concerns over the situation. Shri Modi emphasized the urgent need for the early restoration of peace and stability in the region, reaffirming India's commitment to global peace efforts.
He wrote in a post on X:
“Received a phone call from PM @netanyahu of Israel. He briefed me on the evolving situation. I shared India's concerns and emphasized the need for early restoration of peace and stability in the region.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইজ্রেলগী প্রাইম মিনিস্তরনা রিজন অসিদা ওল্লক্লিবা ফীভমগী মতাঙদা প্রধান মন্ত্রীগা ৱারী শানখ্রে
13 JUN 2025 7:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইজ্রেলগী প্রাইম মিনিস্তর ঐচ.ই. মিস্তর বেঞ্জামিন নেতনয়াহুগা লমদম অদুদা ওল্লক্লিবা ফীভমগী মতাঙদা ঙসি ৱারী শানখ্রে।
খন্নখিবা অদুদা প্রাইম মিনিস্তর নেতনয়াহুনা শ্রী মোদীগী মফমদা হন্দক ওইরক্লিবা ফীভমগী মতাঙদা পাউদমখি, অদুগা ভারতকী প্রধান মন্ত্রীনা ফীভম অদুদা ভারতকী মফমদা পোক্লিবা নুংনাংবা ৱাখল থমখি। শ্রী মোদীনা মালেমগী ওইনা ইং তপ্পা লৈহন্নবা ভারতনা লেপ্লিবা খোঙফম নৌহৌননা থম্বগা লোয়ননা লমদম অদুদা ইং তপ্পা অমদি মরা তাবা ফীভম থুনা হঞ্জিলহনবা য়াম্নমক মথৌ তাই হায়বা ৱাফম থমখি।
মহাক্না X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা অসুম্না ইখি:
“ইজ্রেলগী প্রাইম মিনিস্তর @netanyahu দগী ফোন কোল অমা লাকখি। মহাক্না ওল্লক্লিবা ফীভমগী মতাঙদা পাউদম্লকখি। ঐহাক্না ভারত্তা পোক্লিবা নুংনাংবা ৱাফম থমখি অমদি লমদম অদুদা ইং তপ্পা অমদি মরা তাবা ফীভম থুনা হঞ্জিলহনবা য়াম্নমক মথৌ তাই হায়বা ৱাফম থমখি।”