Prime Minister's Office
Prime Minister interacts with Prime Minister of United Kingdom at G7 summit
18 JUN 2025 2:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi interacted with the Prime Minister of United Kingdom, H.E Mr. Keir Starmer at the 51st G7 Summit at Kananaskis, Canada on 17th June 2025. Shri Modi remarked that India and UK ties are getting stronger, reflecting in the ground we’ve covered in areas like trade and commerce.
In a post on X, he wrote:
“An exceptional conversation with Prime Minister Keir Starmer! India and UK ties are getting stronger, reflecting in the ground we’ve covered in areas like trade and commerce. We will keep working together to add even more momentum to this wonderful friendship. @Keir_Starmer”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা G7 সম্মিৎকী নাকলদা য়ুনাইতেদ কিংদমগী প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
18 JUN 2025 2:55PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জুন 17, 2025দা কানাদাগী কানানাস্কিসতা পাংথোকখিবা 51শুবা G7 সম্মিৎকী নাকলদা য়ুনাইতেদ কিংদমগী প্রধান মন্ত্রী, ঐচ.ই. শ্রী কের স্তারমরগা উনখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি ভারত অমসুং য়ু.কে.গী মরী অসি হেন্না চেৎশিনলক্লি, মসিন ঐখোয়না কোনশিল্লিবা ললোন-ইতিক অমসুং কম্মর্সকুম্বা লমশিংদা মমি তারি।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
“প্রধান মন্ত্রী কের স্তারমরগা ৱারী শাখ্রে! ভারত অমসুং য়ু.কে.গী মরী অসি হেন্না চেৎশিনলক্লি, মসিন ঐখোয়না কোনশিল্লিবা ললোন-ইতিক অমসুং কম্মর্সকুম্বা লমশিংদা মমি তারি। ঐখোয়না মসিগী অফবা মরুপ মপাংগী মরী অসিদা হেন্না শাহৌ পীনবা পুন্না হোৎনখিগনি।@Keir_Starmer”