Prime Minister's Office
Prime Minister interacts with President of the European Council during G7 summit
18 JUN 2025 3:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi had a productive conversation with the President of the European Council, Mr. António Costa during the G7 Summit at Kananaskis, Canada on 17th June 2025.
In a post on X, he wrote:
“Productive conversation with Mr. António Costa, President of the European Council.
@eucopresident”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জি-৭ মীফম মনুংদা প্রধান মন্ত্রীনা য়ুরোপিয়ান কাউন্সিলগী রাষ্ট্রপতিগা উনখ্রে
18 JUN 2025 3:02PM by PIB Imphal
কনাদাগী কনানাস্কিদা পাংথোক্লিবা জি-৭ মীফমদা জুন ১৭,২০২৫ দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ুরোপিয়ান কাউন্সিলগী রাষ্ট্রপতি এন্তোনিও কোস্তাগা লোয়ননা কান্নরবা ৱাফম কয়া খন্ন-নৈনখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মোদীনা য়ুরোপিয়ান কাউন্সিলগী রাষ্ট্রপতি এন্তোনিও কোস্তাগা লোয়ননা কান্নরবা ৱাফম কয়া খন্ন-নৈনখ্র।
@eucopresident”