Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives in a road accident on the Jejuri-Morgaon road in Pune, Maharashtra
PM announces ex-gratia from PMNRF
19 JUN 2025 10:58AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the loss of lives in a road accident on the Jejuri-Morgaon road in Pune, Maharashtra. He announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF for the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 to the injured.
The PMO India handle in post on X said:
“Deeply saddened by the loss of lives due to a road accident on the Jejuri-Morgaon road in Pune, Maharashtra. Condolences to those who have lost their loved ones. May the injured recover soon.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহারাষ্ট্রাগী পুনেদা জেজুরি-মোরগাউন লম্বীদা খুদোংথিবা থোকপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
19 JUN 2025 10:58AM by PIB Imphal
মহারাষ্ট্রাগী পুনেদা জেজুরি-মোরগাউন লম্বীদা খুদোংথিবা থোকপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী ইমুং-মনুংগী মীওইদা লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা অমসুং অশোকপশিং লুপা লিশিং ৫০ পি.এম.এন.আর.এফতগী পীনবা লাউথোক্লে।
পি.এম.ও ইন্দিয়া হেন্দলনা এক্স পোস্ত অমদা হায়খি;
“মহারাষ্ট্রাগী পুনেদা জেজুরি-মোরগাউন লম্বীদা খুদোংথিবা থোকপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু।
লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী ইমুং-মনুংগী মীওইদা লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পি.এম.এন.আর.এফতগী পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা লিশিং ৫০ পীগনি: প্রধান মন্ত্রী @narendramodi”