Prime Minister's Office
PM reaffirms commitment to furthering research and innovation ecosystems for the benefit of India’s youth
19 JUN 2025 1:57PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today welcomed the QS World University Rankings 2026 as a testament to India’s growing stature in global education and research. He reaffirmed the government’s commitment to furthering research and innovation ecosystems for the benefit of India’s youth.
Responding to a post by Union Minister Shri Dharmendra Pradhan on X, Shri Modi stated:
“The QS World University 2026 Rankings bring great news for our education sector. Our Government is committed to furthering research and innovation ecosystems for the benefit of India’s youth.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভারতকী নহারোলনা কান্নবা ফংনবগীদমক রিসর্চ অমসুং ইন্নোভেসন ইকোসিস্তেমশিং চাউখৎহন্নবা ফিরেপ অমুক হন্না ফোংদোকখ্রে
19 JUN 2025 1:57PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গ্লোবেল এজুকেসন অমসুং রিসর্চতা ভারতকী হেনগৎলক্লিবা থাক অসিগী খুদম অমা ওইনা QS ৱার্ল্দ য়ুনিভর্সিতী রেঙ্কিংস 2026 অসিবু ঙসি তরাম্না ওকখ্রে। মহাক্না ভারতকী নহারোলনা কান্নবা ফংনবগীদমক রিসর্চ অমসুং ইন্নোভেসন ইকোসিস্তেমশিং চাউখৎহন্নবা সরকারগী ফিরেপ অমুক হন্না ফোংদোকখ্রে।
Xতা কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী ধর্মেন্দ্র প্রধানগী পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়:
“QS ৱার্ল্দ য়ুনিভর্সিতী 2026 রেঙ্কিংসনা ঐখোয়গী এজুকেসন সেক্তরগীদমক নুংঙাইবা পাউশিং পুদুনা লাক্লি। ঐখোয়গী সরকারনা ভারতকী নহারোলনা কান্নবা ফংনবগীদমক রিসর্চ অমসুং ইন্নোভেসন ইকোসিস্তেমশিং চাউখৎহন্নবা হোৎনরি।”