Prime Minister's Office
PM shares an article on how integrating yoga into women and child welfare policies is enhancing grassroots health and well-being across India
21 JUN 2025 4:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article on how integrating yoga into women and child welfare policies is enhancing grassroots health and well-being across India.
Responding to a post by Union Minister Smt Annapurna Devi on X, the Prime Minister said:
“Union Minister @Annapurna4BJP Ji highlights how integrating yoga into women and child welfare policies is enhancing grassroots health and well-being across India... Have a read!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারত শীনবা থুংনা মীয়ামগী হকশেল অমসুং নুংঙাইবা হেনগৎহন্নবা নুপীশিং অমসুং অঙাংশিংগী য়াইফ থৌরাংগী থৌশিলশিংদা কমদৌনা য়োগ পুশিল্লকপগে হায়বগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা শরুক য়াখ্রে
21 JUN 2025 4:58PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারত শীনবা থুংনা মীয়ামগী হকশেল অমসুং নুংঙাইবা হেনগৎহন্নবা নুপীশিং অমসুং অঙাংশিংগী য়াইফ থৌরাংগী থৌশিলশিংদা কমদৌনা য়োগ পুশিল্লকপগে হায়বগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা মীয়ামদা শরুক য়াখ্রে।
য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রীমতি অন্নপুর্না দেবীগী পোস্ত অমগী পাউখুম এক্সতা পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারত শীনবা থুংনা মীয়ামগী হকশেল অমসুং নুংঙাইবা হেনগৎহন্নবা নুপীশিং অমসুং অঙাংশিংগী য়াইফ থৌরাংগী থৌশিলশিংদা কমদৌনা য়োগ পুশিল্লকপগে হায়বগী মতাংদা য়ুনিয়ন মিনিস্তর @Annapurna4BJP জিনা ফোঙদোকখ্রে… মসি পাবীয়ু!”