Prime Minister's Office
PM shares an article on 11 Years of Transformative Mining Reforms
23 JUN 2025 3:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article on how the pivotal reforms undertaken over the past eleven years have positioned India's mining sector as a beacon of cooperative federalism and transparent governance.
Responding to a post by Union Minister Shri G Kishan Reddy on X, the Prime Minister said:
“Union Minister Shri @kishanreddybjp writes how reforms in the past 11 years have made cooperative federalism a hallmark of the mining sector, deepening Centre-State cooperation and improving overall governance.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
୧୧ ବର୍ଷରେ ଖଣି କ୍ଷେତ୍ରର ସଂସ୍କାରଗୁଡିକ ଉପରେ ଆଲେଖ୍ୟ ଶେୟାର କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
23 JUN 2025 3:06PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଗତ ୧୧ ବର୍ଷରେ ଖଣି କ୍ଷେତ୍ରରେ ନିଆଯାଇଥିବା ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ସଂସ୍କାରଗୁଡିକ ବିଷୟରେ ବର୍ଣ୍ଣନା କରୁଥିବା ଏକ ଆଲେଖ୍ୟ ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି । ପରିବର୍ତ୍ତନକାରୀ ସଂସ୍କାର ସହ କିପରି ଖଣି କ୍ଷେତ୍ର ସମବାୟ ସଂଘୀୟତା ଏବଂ ସ୍ୱଚ୍ଛ ଶାସନର ପ୍ରତୀକ ଭାବରେ ସ୍ଥାପିତ ହୋଇଛ ସେ ବିଷୟରେ ମଧ୍ୟ ବର୍ଣ୍ଣନା କରାଯାଇଛି ।
କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଜି କିଶନ ରେଡ୍ଡୀଙ୍କ ପକ୍ଷରୁ ଏକ୍ସରେ କରାଯାଇଥିବା ଏକ ପୋଷ୍ଟର ଉତ୍ତର ଦେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ କିଶନ ରେଡ୍ଡୀ ଲେଖିଛନ୍ତି ଯେ ଗତ ୧୧ ବର୍ଷରେ କରାଯାଇଥିବା ସଂସ୍କାରଗୁଡିକ ସମବାୟ ସଂଘୀୟତାକୁ ଖଣି କ୍ଷେତ୍ରର ପରିଚୟ କରିବା ସହ କେନ୍ଦ୍ର-ରାଜ୍ୟ ସହଯୋଗକୁ ମଜବୁତ କରିଛି ଏବଂ ସାମଗ୍ରିକ ଶାସନକୁ ଉନ୍ନତ କରିଛି ।”