Prime Minister's Office
PM shares an article highlighting remarkable transformation of India’s food processing sector over the years
24 JUN 2025 1:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article that highlights the remarkable transformation of India’s food processing sector over the years with a dynamic approach that has empowered rural entrepreneurs.
Responding to a post by Union Minister Shri Chirag Paswan on X, the Prime Minister said:
“Union Minister Shri @iChiragPaswan highlights the remarkable transformation of India’s food processing sector over the years with a dynamic approach that has empowered rural entrepreneurs.
Glance through an insightful read!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না চহি খরা অসিদা ভারতকী ফুদ প্রোসেসিং সেক্তরদা লাক্লিবা শীংথানীংঙাই ওইরবা অওনবা অসিগী মতাংদা আর্তিকল অমা শিয়র তৌখ্রে
24 JUN 2025 1:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা খুঙ্গংগী ওন্তপ্রিন্যুওরশিংদা শক্তি পীরিবা দাইনামিক এপ্রোচ অমগা লোয়ননা চহি খরা অসিদা ভারতকী ফুদ প্রোসেসিং সেক্তরদা শীংথংনীংঙাই ওইরবা অওনবা লাক্লিবা অসিগী মতাংদা আর্তিকল অমা ঙসি শিয়র তৌখ্রে।
Xতা কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী চিরাগ পসৱননা তৌখিবা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়:
“কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @iChiragPaswanনা খুঙ্গংগী ওন্তপ্রিন্যুওরশিংদা শক্তি পীরিবা দাইনামিক এপ্রোচ অমগা লোয়ননা চহি খরা অসিদা ভারতকী ফুদ প্রোসেসিং সেক্তরদা শীংথংনীংঙাই ওইরবা অওনবা লাক্লিবা অদুগী মতাংদা থমখ্রে।
কান্নরবা অসি পাবীয়ু!”