Prime Minister's Office
PM welcomes the successful launch of the Space Mission carrying astronauts from India, Hungary, Poland and the US
25 JUN 2025 1:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today welcomed the successful launch of the Space Mission carrying astronauts from India, Hungary, Poland and the US. Shri Modi also wished the Indian Astronaut, Group Captain Shubhanshu Shukla who is on the way to become the first Indian to go to International Space Station.
In a post on X, he wrote:
“We welcome the successful launch of the Space Mission carrying astronauts from India, Hungary, Poland and the US.
The Indian Astronaut, Group Captain Shubhanshu Shukla is on the way to become the first Indian to go to International Space Station. He carries with him the wishes, hopes and aspirations of 1.4 billion Indians.
Wish him and other astronauts all the success!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারত, হঙ্গেরি, পোলেন্দ অমসুং য়ু.এসগী এষ্ট্রোনোতশিং পুবা স্পেস মিসন মাইপাক্না থাগৎখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা তরাম্না ওকখ্রে
25 JUN 2025 1:29PM by PIB Imphal
ভারত, হঙ্গেরি, পোলেন্দ অমসুং য়ু.এসগী এষ্ট্রোনোতশিং পুবা স্পেস মিসন মাইপাক্না থাগৎখিবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তরাম্না ওকখ্রে। ইন্তরনেসনেল স্পেস স্তেসন্দা চৎপা অহানবা ভারতমচা ওইনবা লম্বীদা লৈরিবা ভারতকী এষ্ট্রোনোত গ্রুপ কেপ্তেন সুভান্সু সুক্লাগী মফমদশু প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ পাউজেল পীখি।
এক্সতা পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারত, হঙ্গেরি, পোলেন্দ অমসুং য়ু.এসগী এষ্ট্রোনোতশিং পুবা স্পেস মিসন মাইপাক্না থাগৎখিবদা ঐখোয়না তরাম্না ওক্লি।
ইন্তরনেসনেল স্পেস স্তেসন্দা চৎপা অহানবা ভারতমচা ওইনবা ভারতকী এষ্ট্রোনোত গ্রুপ কেপ্তেন সুভান্সু সুক্লা লম্বীদা লৈরি। মহাক্না ভারতমচা বিল্লিয়ন ১.৪ গী অনিংবশিং অমসুং থাজবশিং পুদুনা চৎলি।
মহাক অমসুং অতোপ্পা এষ্ট্রোনোতশিংদা মাইপাক্নবা য়াইফ পাউজেল পীজরি!”