Prime Minister's Office
PM welcomes the successful launch of the Space Mission carrying astronauts from India, Hungary, Poland and the US
25 JUN 2025 1:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today welcomed the successful launch of the Space Mission carrying astronauts from India, Hungary, Poland and the US. Shri Modi also wished the Indian Astronaut, Group Captain Shubhanshu Shukla who is on the way to become the first Indian to go to International Space Station.
In a post on X, he wrote:
“We welcome the successful launch of the Space Mission carrying astronauts from India, Hungary, Poland and the US.
The Indian Astronaut, Group Captain Shubhanshu Shukla is on the way to become the first Indian to go to International Space Station. He carries with him the wishes, hopes and aspirations of 1.4 billion Indians.
Wish him and other astronauts all the success!”

प्रधानमन्त्रीको कार्यालय
भारत, हङ्गेरी, पोल्याण्ड र अमेरिकाका अन्तरिक्ष यात्रीहरू बोकेको अन्तरिक्ष अभियानको सफल प्रक्षेपणको प्रधानमन्त्रीले जनाए स्वागत
25 JUN 2025 1:29PM by PIB Gangtok
प्रधानमन्त्री श्री नरेन्द्र मोदीले आज भारत, हङ्गेरी, पोल्याण्ड र अमेरिकाका अन्तरिक्ष यात्रीहरू बोकेको अन्तरिक्ष अभियानको सफल प्रक्षेपणलाई स्वागत जनाएका छन्। श्री मोदीले भारतीय अन्तरिक्ष यात्री, समूह क्याप्टेन शुभांशु शुक्लालाई पनि शुभकामना दिए, जो अन्तर्राष्ट्रिय अन्तरिक्ष स्टेशन जाने पहिलो भारतीय बन्ने मार्गमा छन्।
X मा एक पोस्टमा उनले लेखे:
“हामी भारत, हङ्गेरी, पोल्याण्ड र अमेरिकाका अन्तरिक्ष यात्रीहरू बोकेको अन्तरिक्ष अभियानको सफल प्रक्षेपणको स्वागत गर्दछौँ।
भारतीय अन्तरिक्ष यात्री, समूह क्याप्टेन शुभांशु शुक्ला अन्तर्राष्ट्रिय अन्तरिक्ष स्टेशन जाने पहिलो भारतीय बन्ने मार्गमा छन्। उनले आफूसँग 1.4 बिलियन भारतीयहरूको इच्छा, आशा र आकांक्षा लिएर आएका छन्।
उनी र अन्य अन्तरिक्ष यात्रीहरूलाई सफलताको शुभकामना!